Hikoilupäiväkirja vol 1

Nythän se on helppo aloittaa. Urheilujen listaaminen viikoittain. Maanantai on sille hyvä päivä sillä enpä usko, että vietän vuodestani yhtäkään sunnuntaita ilman hikipisaraa. Lomaillessa nyt rytmi muuttuu hieman erilaiseksi, mutta tulee kyllä aika ahkeraan treenailtua ihan jokainen pyhäpäivä ja miellään vaikka tuplatenkin. On nimittäin kiva pitää lepoiltaa mieluummin työpäivän jälkeen, kun muutenkin on väsynyt. Viikonloppuisin taas on paljon aikaa ja energiaa, eikä tulisi mieleenkään jättää hyvää treenipäivää väliin. Siksi siis usein päivittelen maanantaisin sen mitä olen viikon aikana tehnyt. Viime aikoina se on pahasti jäänyt unohtumaan, mutta otan nyt itseäni tiukalla otteella niskasta kiinni ja yritän pitää viikkotasoista kirjausta yllä. Vai kiinnostaakohan se edes ketään? :D Ainakin itse voin täältä sitten lueskella, että mitä on tullut tehtyä, jos on tullut ollenkaan. Ainakin viime viikolla tuli..

Viikko numero uno:

Maanantaina. Lämmittelin crossaillen ja tein salilla puolisen tuntia hartioita ja rintaa. Tähän perään oli aivan huippukivamahtavajaenerginen Bodycombat. 
Tiistaina. Tämä oli ansaittu lepopäivä. Kirjaimellisesti.
Keskiviikkona. Lämmittelin crossaillen. Salilla kävin katsomassa peilistä ojentajaa ja hauista, pelkkä katse taisi tehdä ne kipeäksi. Juoksin matolla puolisen tuntia, hölkkää ja kovaa vauhtia sekoitellen. Loppuun tein vielä puolentunnin vatalihastreenin, 400 toistoa ja hoovereita kaveriksi. Ai että.
Torstaina. Juoksin ulkona lenkin aamulla, aika huonon sellaisen kun en ole vieläkään saanut hankittua nastoja kenkiini. Illalla pistin salilla rinnan rottingille ja korjasin edellispäivän vatsatreenin, toistoja 300 ja enemmän kylkiin kipua. Hoovereita tein taas. Loppuun crossailin vielä puoli tuntia.
Perjantaina. Huippukiva Bodycombat päivä. Juoksin suoraan töistä jumppailemaan ja jo matkalla hiki lensi kiireessä. Lopussa crossailin taas puolituntia. Wuhuu.
Lauantaina. Aamulenkki 3,5 km, kävellen. Iltapäivällä pumppi, raskas sellainen. Jalat huusi kyykyissä kolmenkymmenen kilon alla ja hauiksessa neljän kilon painot teki hirmu kipeää. Lopussa jälleen crossailua, perustylsää kauraa.
Sunnuntaina. Lempparipäivä viikosta, eli hiihtoa. 7,2 kilometriä pikkupakkasessa ja kyllä posket punoitti kivasti. Niin ja voi mun sääriä. Tällä kertaa sain kyllä tuntumaan, enkä ihan vain vähän…Ota musta kuva ota musta kuva! ;)

Hikinen hiihtelijä :)


Aivan mahtava viikko. Lepopäiviä oli yksi, joten tänään vietetään aivan varmasti yksi sellainen heti uuden viikon alkuun. Välillä ne unohtuu innostuksen ja tylsyyden keskellä. Ei vain ole muuta niin kiinnostavaa elämää, joten pakkohan se on hillpasta aina salille tai juoksuun, kun siltä tuntuu. Hahaa. Mitä itse tekisitte aamulla, kun työt alkaa vasta yhdeksältä ja silmät on auki ennen kuutta? Joojoo nukkuisitte lisää, I know. :D Minä en. Uni ei vain tule. 

Kiva viikko, en tuossa maininnut mitään venyttelyistä, mutta niitä olen kiltisti tehnyt joka ilta 10-30 minuuttia. Tavoitteena saada se sivuspakaatti ennen kesää. Se olis mukavaa. Varsinkin kun yksi meidän työntejöistä sen saa ja hän on vielä mies. Kääk. Enhän mä nyt voi olla miestä huonompi venymään, enhän..?

Nyt töihin ja illalla leffailemaan kaverin kanssa. Kiitoksia jokaiselle teille ihanista ja piristävistä kommenteista, joita saan lukea päivittäin. On ihan huippua, että käytte täällä lueskelemassa ja vaikka kaikki eivät kommentoi niin vierailijalaskurin mukaan teitä on jo hirmuisen paljon. Kiitos siitä. Teretulemast uudestaan!

Minkälaista treeniä siellä on tälle viikolle tiedossa, pääseekö joku ehkä laskettelemaan?? Mieki tahooon…

Ihanaa ja pakkasentäytteistä viikkoa meille kaikille! (ei enää sadetta kiitos!) 

puspus <3

22 vastausta artikkeliin “Hikoilupäiväkirja vol 1

 1. Vitsit mikä pirtsakka hiihtäjä siellä! :) Ootko muuten lukenut Sports Ladyn blogia? Teissä on ihan älyttömän paljon yhdennäköisyyttä! :)

  Tykkää

  1. Heii, oon kyllä lukenut ja se on hirmu kiva blogi. Samoin kirjoittaja.. Täähän oli siis aikamoinen kehu, jos muistutan häntä ;) Itse en saa huomaa, mutta täytyy uskoa Annaa :DJa hiihto teki aika pirtsakan olon kuule. :)

   Tykkää

 2. Helööyy ja mahtavaa maanantaita!Hei pakko kysellä, että minkä hintainen tuo sun salikorttisi on? Oon itse älyttömän kiinnostunut siitä, että pääsis tapaamaan personal trainerin ja saamaan ihan oikeaoppiset ohjeet treenaamiseen ja liikkeiden tekemiseen plus salilla olisi muutakin kivaa tekemistä. Kaikki nämä Satsit ja Elixiat kiinnostaa, mutta niiden hinnat taitaa hivellä pilviä?

  Tykkää

  1. Mahtavaa maanantaita tosiaan :)Mun salikortti on normihinnaltaan kai 73 euroa, mutta siinä on sitten firman alennus päälle. Tuolla hinnalla saa kait käydä kaikissa Satsin pisteissä, mikä on kiva kun liikkuu eri paikoissa. Elixian hinnat on korkeammat, jos oikein muistan. Personal trainer houkuttelis myös mua kun oon yks tahvo siellä salilla niiden painojen kanssa. Ehkä kannattais ottaa joku neuvomaan joka tietää paremmin :) Niitä on varmaan ihan joka salilla saatavissa. Nythän on muuten muuttuneet noi salien säännöt, kun pystyy ostaa jäsenyyden, joka ei sido vuodeksi tai kahdeksi. Se on loistavaa, niin voi vaikka vaihtaa jos homma ei pelaa :)Missäs salilla nyt käyt? :)

   Tykkää

  2. Itse harjoitan tyylikkään ilmaista kotikuntosalia eli kahvakuulaa, käsipainoja ja kuntopyörää. Ja käyn lenkkeilemässä koirien kera. Ei ole ollut vielä varaa lähteä kuntosalille saakka mutta joskohan sitä nyt, kun vihdoin loppuu muutaman kuukauden kestänyt työttömyys. :) Pitää alkaa tutkimaan vaikka juuri Satsin sivuja, ehkä löytyisi joku vänkä ja suhteellisen edullinen vaihtoehto. Myös noi hiphop tuntien alottamiset pitkästä aikaa olisi tosi, tosi kiva.Tsemppiä ja jaksamista tähän viikkoon ja kivoja reenaamisia!

   Tykkää

  3. Jos käy pääosin punttejen kanssa treenailemassa, niin koti tai halpa sali on kaikkein fiksuin. Itsekin käyn satsissa ihan vaan niiden tuntien takia, mutta salilla kävisin mieluiten muualla. Ladyline on muuten myös ihan kehuttu, jos meinasit jossain vaiheessa kokeilla. Pääseehän moniin jopa viikoksi tekemään ilmasen treenin, joten kandee kokeilla ainakin. Satsilla on muuten eliellä hyvä hiphop-tuntien vetäjä ;)Tsemppiä siunkin viikkoon!!

   Tykkää

 3. Voi mikä pirtsakka pakkaus! <3 Hienoo että oot saanu venyttelystä rutiinin, peukku sille! Mulle ei tällä viikolla oo kyl lasketteluu luvas, paitsi nyt ku mainitsit niin huvittais kyl!! Jumppaa, kehonhuoltoa ja salia on tällä viikolla, perusmeininkiä siis aika lailla :)

  Tykkää

  1. joo laskettelu tekis niin hyvää. ai että. Rinteeseen viikoks, se olis ihan unelmaa :) Onko teillä siellä päin lähellä hyviä rinteitä?Kehonhuolto on hyvä juttu ja sitä pitäis muistaa useamminkin pitää yllä :)

   Tykkää

 4. Huijui, pumpissa 30 kilolla kyykkyjä..! :D Mulla kaatuu haaveilu, siihen, että jalat varmasti jaksais, mutta en saa nostettua harteille tommosta määrää painoa. Rimpulakädet :D Tai ylipäätään,jos ne sais hartioille, nii miten saada ne painot pään yli vielä pois! :DD Ääks.

  Tykkää

  1. mulla on ihan sama ongelma :D jalat jaksaisi enemmän kun jaksaa niskan päälle nostaa :D tai sitten jos jaksaa just ja just nostaa, niin biisin jälkeen pelottaa ettei jaksa ottaa tankoa niskalta pois :D mm onko jotain vinkkejÄ?;)

   Tykkää

  2. Sama ongelma oli mullakin vielä alle vuosi sitten, enkä olis kuvitellu että sinne se tanko nousee. Käsien kanssa tarvii vaan lisätreeniä ja kyllä se pikkuhiljaa.. Välillä kyllä huomaan että lopussa se tanko tulee alas sieltä miten sattuu :D Enkä tee aina 30 kilolla, mutta välillä laitan maksimit :)

   Tykkää

 5. Ihanan pirteät kuvat ja sulla on tosiaan ollut reipas viikko! Itelläni on keskiviikkona tentti, joten saattaapi liikunnat jäädä vähiin ennen sitä, ellen huomenna innostu meneen lentopalloon tai spinningiin. Onhan se liikuntakin kyl tärkeetä enkä usko, että se siitä tällä lukemisella otaksumastani hylätystä muuttuu muuksi, luen mä sen kaks tuntii enemmän tai vähemmän. Loppuviikolla voisin sitten koittaa haalia lisää spinua, vähän salia ja pienimuotoista juoksua pitkin Helsingin katuja lauantaina. :D Voisi kutsua myös suunnistukseksi, koska kaupunki on melko vieras. :D

  Tykkää

  1. Uskoisin, että kun käy välillä liikkumassa niin jaksaa paljon paremmin lukea. Saa välillä happea ja muuta ajateltavaa :) Helsinki suunnistushan kiinnostaa kivalta! Oot siis jostain kauempaa muuttanut tännepäin? Lähe kuule pyörimään, niin etköhän löydä ihan kivoja reittejä. ;) Melko kylmiä vaan, kun on aikamoinen jäätävä tuuli ulkona tällä hetkellä meren läheisyydessä. :)

   Tykkää

  2. Aa siis ei kun asun Turussa, tosin Jyväskylästä oon tännekin muuttanut, mutta tuun lauantaina muuten vaan Helsingissä käymään. :) Ihananoloinen kaupunki Helsinki kyllä on, että ehkäpä joskus sielläkin, kunhan opinnot saa joskus hamassa tulevaisuudessa päätökseen. :D Jäätävä tuuli on joo tuttu. Täällä ainakin tuntuu, että kulkee mihin suuntaan tahansa, niin aina tuulee vastaan, hih.

   Tykkää

 6. Oon lukenut blogiasi jo useamman viikon, mutten ole kommentoinut koskaan. Jäin kuitenkin koukkuun heti ensimmäisen lukukerran jälkeen. Vaikutat niin ihanalta ihmiseltä, ettei oo tosikaan! Aina niin iloinen ja pirteä. :) Voisitkohan vähän jakaa tota pirteyttä mullekin, että heräisin aamulla edes silloin kun herätyskello soittaa..? ;) Vähänkö olis hienoo, kun itsekin heräis joskus ennen kuutta ihan pirteenä! Täältä saa itsekin aina motivaatioo liikkumiseen ja terveelliseen syömiseen. :) Jatka samaan malliin! Oot ehdottomasti yks mun lempparibloggaajista, ja on kivaa kun sulta tulee päivityksiä niin usein, ja usein pitkiäkin tekstejä.

  Tykkää

  1. Moi Sanna ja ihanaa kun kerroit ajatuksiasi. Tuli iso hymy huulille ja tuntuu hirmu hyvältä huomata että sanoja luetaan ja mun luonteeni paistaa niiden läpi :) Voisin uule mielellään antaa välillä pois ripauksen energiaa, koska joskus mustakin olis kiva herätä vaikka myöhemmin kun aamu viideltä :D Lahjoittaisitko ehkä samalla mulle uneliaisuutta, niin molemmat hyötyy? ;)Kiitos sanoistasi vielä kerran ja kiva jos pitkiäkin tekstejä jaksaa lukea. välillä ei vaan pysty lopettaa, kun innostuu kirjottamaan.. :) Mukavaa viikkoa sinne!

   Tykkää

  2. Todellakin voisin lahjoittaa osan uneliaisuudestani pois.. Tänäänkin nimittäin heräsin varttia vaille 8, kun piti 8 lähteä kouluun. -.- Tuli vähän kiire! Kyllä mullakin sitten energiaa riittää, kun vaan saan silmät auki. :D Sikäli ollaan ilmeisesti samanlaisia, että mäkään en jaksaisi ikinä olla hetkeäkään paikoillaan, vaan koko ajan pitää olla jotain tekemistä, muuten rupean lähes kirjaimellisesti hyppimään seinille. :D Haluisin vaan aina nukkua sellaset 9 tunnin yöunet. :) Ihanaa viikkoa sullekin!

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s