Vuoden vaihtuessa uuteen

Huomenna se on. Uudenvuodenaatto. Kirjoitetaanhan se nyt yhteen? Vastahan oli kesä ja nyt on jo mukamas aika vaihtaa kalenteria toiseen. Vaikka ei mulla edes ole kunnon kalenteria, sellainen pieni vaan johon merkkailen kaikkea aivan turhaa. Töissä on erikseen kalenteri, mutta oikeasti en taida tarvita niitä kalenterimerkintöjä yhtään mihinkään vapaa-ajalla, kun hyvin muistan muutenkin, että mikäs jumppa tai treeni se tänään on. Eihän mulla muuta elämää ole, jota pitäisi muistaa ;) Kavereiden tapaamiset onneksi muistaa ilman kalenteriakin. Ja töihin menon. :D

Ajattelin tänään kirjoitella siitä mitä olen tänä vuonna saanut aikaan ja minkälaisia muutoksia on tapahtunut. Oonko ehkä oppinut jotain uutta itsestäni? Onko jotain uusia taitoja, jotka kehtaa mainita ääneen? Ei, en ole vieläkään oppinut vinkkaamaan silmää vaikka pitäisi, mutta ehkäpä jotain muuta ja hienoa on tullut tehtyä. Piti ihan selailla omia kirjoituksiakin täältä, kun ei ihan muistu mieleen, että mitäs kaikkea sitä on ajatellut vuoden alkupuoliskolla, mutta palautuhan ne sitä kautta helposti mieleen. Tiedän kyllä aika hyvin missä asioissa on tapahtunut muutosta ja kuinka paljon on tullut tehtyä töitä tiettyjen asioiden eteen. Onkin siis ihan kiva listata ne jutut, jotka omasta mielestä tuntuu mainitsemisen arvoiselta. Jos joku muukin innostuu kirjoittamaan samasta aiheesta, niin lukisin mielelläni siitä mitä teidän elämässänne on tapahtunut. Tekee muuten hyvää kerätä tälläinen lista, koska voin kertoa, että aikas hyvä mieli tulee kun huomaa miten pajon on vuoden aikana tehnyt ja onnistunut itsensä kanssa. Niitä asioita kun en kovin helposti muuten mieti tai huomaa. :)Marissa  31.12.2011 – vuosi sittenUrheilusta voisin aloittaa, se kuitenkin on täällä se ykkösaihe ja sitä tulee kumma kyllä harrasteltua viikosta aika suuri osa. Vuoden aikana on tapahtunut aika paljon ja lajeja mahtuu vuoteen hirmuisesti. Juoksua oon harrastanut jo useamman vuoden, mutta siihen on tulleet mukaan intervallitreenit, joita ei tullut muistaakseni viime vuonna tehtyä ollenkaan. Niiden avulla varmasti on kehittynyt kunto kovaa tahtia. Juoksinpa muuten kesällä ensimmäisen tosi pitkän lenkkinikin, joka oli 24 kilometriä pitkä. Synttäreiden kunniaksi, kun väitettiin että en pysty. No pystyinpäs. Ensi vuonna sitten 25 kilometriä ;) 

Niin ja Cooper testin juoksin ekaa kertaa vuosiin, tein sen jopa kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran tulos oli noin 2400 metriä ja kun paremmilla voimin yritin uudestaan niin matkahan kasvoi 300 metriä. Cooper tulokseni on siis tällä hetkellä 2700 metriä. Ensi kevättä varten alan treenailla varmasti heti alkuvuodesta uudestaan ja odotan jo innolla aikaa, kun lumet sulaa ja pääsee ensimmäisille lenkeille puhtaalle asfaltille ja rantaan hiekkapoluille. Miettikääpäs sitä. Olisipa jo kevät…

Rakastan juoksua ja sitä fiilistä kun pääsee kevyellä ololla juoksemaan pitkin hiekkapolkuja.  Ihmisiä kävelee vastaan, aurinko paistaa kuumasti selkään ja tietää, että vielä on piiiitkä matka edessä. Maaliviiva on siellä missä itse sen päätän olevan ja voin juosta valintani mukaan vaikka kolme kilometriä tai innostuessani jopa 30 kilometriä. Ihana harrastus. Eikä kaipaa kuin kengät ja musiikkia korville. Ehkä myös kivan kelin, ettei sada ;)Rantapoluilta voi aina poiketa kuvaamaan metikköön itseään.. ;)


Paitsi hei, oikeasti tahdon, että on talvi! Pitkä talvi ja paljon lunta, juuri niinkuin nytkin on ollut. Se onkin tullut tarpeeseen, kun olen saanut uuden harrastuksen, joka alkoi eilen. Hiihto. Uusi ja ihana luisteluhiihto on tullut kuvioihin ja aivan varmasti tulee jatkossa myös pysymään niissä. Vielä en ole mestari, en lähelläkään, mutta into on niin kova, että varmasti pian olen jo vanha tekijä. Veljeltä kysyttäessä en tietenkään ole, mutta siltähän ei kysytä ;) 

Muita uusia lajeja tämän uoden puolella on mm. bodybalance, jota olen yrittänyt lisäillä viikkoihini. Te tiedätte, etten ole mikään kärsivällinen kaveri ja kaikki hengittelytunnit ja muut höpönlöpö hengailut salilla ei oikein maistu, mutta tästä lajista olen kyllä tykännyt. Aika ei vain aina riitä, kun pitäisi ehtiä joka harrastukseen, mutta aina välilä sitä nykyään muistaa myös tehdä niitä rauhallisia ja rentouttavia treeniä. Tänä vuonna on tämäkin taito opittu, eli hieno vuosi on takana. Niin ja lisäksi olen oppinut sen, että välillä pitää pitää kunnolla lepopäiviä. Olin keväällä lähellä päästää itseni ylikuntoon (urpo!) ja siinä kyllä oppi, että välillä pitää vähän rauhoittua. Vaikka mieli tekisi olla vauhdissa koko ajan, niin pitää osata myös kuunnella kehoa, joka ei aina itse tajua olla paikoillaan. Esimerkiksi tänään on ollut venyttelypäivä, kun lihakset vihjasi kivulla ja säryllä sitä tarvitsevansa. Ehkä ensi vuonna opin käymään viikoittain rentoutumassa ja venyttämässä kunnolla, niin kroppakin kehittyy vielä paremmin ja lihaskin kasvaa entisestään.

Lisätavoite ensi vuodelle on muuten, että venyttelis ihan muutenkin enemmän ja tavoittelen suurempaa venyvyyttä. Sivuspagaatti olisi tavoitteeni, johon on vielä hitusen matkaa. Spagaatit eteenpäin sujuvat. Vuodelle 2013 on siis tiedossa pitkiä iltoja venytysten parissa. Mie lupaan.Venyyvenyy.


Mitäs sitten olen oppinut? No kuulkaas, tämä vanha nilkkojen ojentaja ja hiphopin rytmin viemä tanssija on oppinut käymään salilla. Muutama vuosi sitten oli työtä, että totuin edes minkäänlaiseen ryhmäliikuntaan. Ne kun on tanssiharrastusten jälkeen tosi tylsiä, eikä millään meinaa tehdä niin yksitoikkoisia liikerarjoja. Ryhmäliikunnan lisäksi oonkin jo oppinut käymään ihan siellä salillakin. Niin sitä pitää. Selkälihaksia näkyvissä jos oikein tihrustaa, hauiksessakin on jonkinlainen paukama. Jalkalihasten treenaus tapahtuu lähinnä tunneilla, mutta katsotaan jos ensi vuonna oppisin myös salin puolella kiusaamaan alavartaloani. En tavoittele suuria lihaksia, enkä viihtyisi edes kropassa joka on pelkkää lihasta. Nytkin alkaa jo tuntua todella painavalta olo, kun lihas on selvästi lisääntynyt, mutta eiköhän tilanne taas muutu kevättä kohti kun juoksukausi alkaa. Nautin niin kovasti niistä pitkistä lenkeistä, eikä siinä samalla voi pitää yllä mitään suurta salitreeniä, kun ei ne harrastukset oikein tue toisiaan. Muttamutta, sali on siis tosiaan mukana kuvioissa ja tulee olemaan jatkossakin. Oon mie niin ylpee itsestäni, en olis ikinä uskonut, mutta siellä mä painojen kanssa leikin useammankin kerran viikossa. Mahtavaa :) 

Onko täällä muitakin salittamiseen hurahtaneita? :)Bodycombatin jälkeen tuntuu mahtavalta.

Ryhmäliikunnasta puheenollen, tuossahan on kuva yläpuolella sen parhaasta muodosta. Hikoilusta ja kovasta sykkeestä. Olen tämän vuoden aikana käynyt joka viikko 1-3 kertaa combatissa, joka tekee siis varmasti sata kertaa hutkimista ja pomppimista musiikin tahtiin. Aivan ihana harrastus ja siitä en kyllä luovu en millään. Ei mitään niin hyvää keinoa purkaa paineita ja saada sykkeitä ylös. Ainiin, onhan. Hiihto. Ainakin jos on näin huono hiihtäjä kun minä, niin kyllä sillä harrastuksella saa sykkeet ihan kattoon. :D 

Paljon on siis tapahtunut treeneissä ja tanssitytöstä on tullut lihaksikkaampi ja voimakkaampi. Kunto on kohonnut runsailla aerobisilla treeneillä ja olo on sitä myötä parempi. Viime vuonna muistan olleeni väsyneempi tähän aikaan vuodesta aamuisin ja uskoisin, että treenien laadulla on tähän vaikutusta. Suurin vaikutus on kuitenkin seuraavalla jutulla, nimittäin… Ravinnolla. Niin, sillä joka täälläkin näkyy aika vahvasti ja saatte viikoittain nähdä mun ihmepöperöideni kuvia ja raejuusto päivityksiä. Hiihi. Niitä muuten on tulossa ensi vuonna lisää ja varmasti yhtä paljon kun ennenkin, se lupaan! ;) 

Vuoden aikana ruokailut on muuttuneet aika paljon. Alkuvuodesta ruokavalio oli aika rajattu ja elin pääosin kanan, raejuuston ja salaatin voimin. Omenoita olen syönyt myöskin aika paljon. Saatoin myös joskus tehdä itselleni kunnon pihvin perjantai-iltaisin rankan viikon päälle. Se oli itselleni palkinto hyvästä työ- ja treeniviikosta. Tällä hetkellä ruokailut on melko samat, mutta ravintoaineet on lisääntyneet. Raejuusto on tälläkin hetkellä ykkönen (ei varmaan mikään yllätys) ja siinä ohessa syön paljon rahkaa eri lisukkeiden kanssa. Aamiaisella käytän macaa, hamppuproteiinia ja chia-siemeniä, jotka on kaikki tän vuoden ihania uusia löydöksiä. Superfoodia miun lempparimuodoissa. Runsaasti ravintoaineita ja suu on aivan hulluna niiden makuun. Ei ole aamua ilman näitä herkkuja ja siksi puuroaamiaiset on jäänyt melko vähiin. Sitä voisi kyllä lisäillä ensi vuodella, koska eihän se raejuustopuurokaan huonoa ole. Päinvastoin, sairaan hyvää. 

Lounaaksi tulee usein syötyä salaatteja, joihin on lisätty proteiini lohen, kikherneiden tai raejuuston muodossa. Joskus käytän myös kananmunaa ja tonnikalaa, viimeistä kuitenkin harvoin, kun eettisesti (meinasin muuten aluksi kirjoittaa tähän esteettisesti :D ) on päähän iskostunut ajatus, ettei sitä saa syödä uhanalan vuoksi. Joskus kuitenkin annan itselleni luvan purkkiversioon, sillä tuskin siinä purkissa on oikeasti edes mitää oikeaa tonnikalaa. Kuulemani mukaan jotain roskakaloja kuitenkin joukossa.Niin hyvää ettei sanotuksi saa

Iltaisin syön samoja ruokia kuin edellisessä listauksessa ja oikeastaan se mitä teen on, että käytän enemmän aikaa ruokani tekoon. Jos lounaan valmistus tapahtuu 5 minuutissa, niin illalla käytän kymmenen. Vau, aikamoista ruonlaittoa siis tapahtuu tässäh uushollissa. Ja tuo 10 minuuttiakin on jo vähän liioittelua. Ei sitä vain aina jaksa panostaa, kun yksin pupeltaa. Heti kun joku ilmoittautuu jakamaan ruokapöydän kanssani niin lupaan kyllä tehdä useammin ruokaa. Raejuustokin voi vaihtua johonkin vähän hienompaan. Niin ja hei, vaikka ne sanoo, että saarioisten äidit tekee parasta ruokaa, niin mie teen kyllä parempaa. Kuka tulee siis syömään? :D

Tänä vuonna olen lisännyt erilaisten kasvisten määrää ja yritän syödä mahdollisimman monipuolisesti. Pinaattia, avokadoa, sieniä (tänä vuonna opin syömään niitäkin!) wokki vihanneksia, porkkanaa kilokaupalla ja tietenkin erilaisia salaatteja. Se mitä olen oppinut on että syön enemmän leipää. Ennen en syönyt lähes mitään hiilareita ja ymmärrettävästi treenihän ei sujunut yhtä hyvin ja painokin pysyi todella alhaalla. Ei ihme kun lihaksetkaan ei kasvaneet. Nyt kuitenkin syön lähes päivittäin palan tai kaksi leipää ja siihen päälle vielä pastaakin välillä. Harvoin tosin, erittäin harvoin. Rasvan määrä on myöskin lisääntynyt ruoissa, joka on itselleni aivan huippusuoritus myöskin. Rypsiöljyä, öljyä, tuorejuustolevitteitä, kokonaisia avokadoja ja paljon muita tuotteita, joissa rasvaa on hyvässä muodossa. Tämän johdosta on rasvaprosenttikin noussut alkuvuoden 12 lähemmäs tämän hetken 20 prosenttia. En nyt tiedä tarkkaa prosenttia, mutta kesällä se oli 17, joten veikkaisin, että se on noussut siitäkin aika reippaasti. Kauhealta noi luvut tuntuu kun miettii liikaa, mutta kun tiedän että siitä on vain hyötyä treenissä niin saan itseni tyytyväiseksi. 12 prosenttia rasvaa on jo aivan järjetöntä, enkä enää tahdo vuoden takaisiin lukemiin. Rasva naisen tiellä pitää, vai miten se meni.. ;)Munakoisopurilainen ala Marissa.
Ei sitä leipää aina tarvita :)
Minähän oonkin siis oppinut vuoden aikana aikas paljon. Yksi asia mihin on tullut iso muutos ja tulee muuttumaan vielä lisää, on lihan syönti. Olette ehkä huomanneet, että ruoka-annoksissa ei paljoa ole lihaa. Alkuun en huomannut tekemääni muutosta, mutta nyt kun olen ajatellut asiaa enemmän, niin muutos on mieluinen. Yritin tuossa jokin aika sitten ostaa kanaa kaupasta, enkä vain saanut itseäni ottamaan pakettia koriin. Tuli ihan paha olo pelkästä ajatuksestakin. Jauhelihaa en syö lähes koskaan, eikä possu kuulu ruokavalioon muutenkaan. Nautasika jauheliha onkin jotain aivan kammottavaa, sitä ei saa alas kirveelläkään. Jouluna söin kyllä palan kinkkua, ehkä parikin. Se maistui jopa hyvältä. Huomaan kuitenkin, että kun syön lihaa, niin oloni ei ole enää sama. Liha painaa vatsassa eritavalla ja olo on jopa ollut huono sen jälkeen. Tämän takia siis pyrin lisäämään erilaisia muotoja proteiinista ruokavaliooni, etten saisi liian vähän proteiinia. Rautaa syön tablettien muodossa, koska vaikka syönkin paljon pinaattia ja punajuurta, niin runsas maitotuotteiden syönti kumoaa näiden vaikutuksen. Siinä siis syy ajoittaisiin jomotuksiin ja suonenvetoihin. 

Ilman maitotuotteita en voisi olla. Siksi on siis ainakin vielä aivan mahdoton ajatus, että eläisin täysin vegaanilla ruokavaliolla, mutta koskaanhan ei voi sanoa ei koskaan. Saas nähdä mitä tänne kirjoitan vuoden päästä. :)Hyvä pihvi on aina hyvä pihvi. Punainempi paras :)Siinä varmasti ne tärkeimmät jotka tulee mieleen. Tämä vuosi on tuonut todella ison muutoksen ajatteluun ja tapaani nauttia elämästä. Osaan nauttia ruoasta nykyään enemmän ja urheilen siksi, että se toisi hyvän olon. En ole ennen ollut näin hulluna päivittäiseen liikkumiseen, mutta tällä hetkellä voisin jo kutsua sitä täysin elämäntavakseni. Ei ole päivää, ettenkö harrastaisi jotain.  Jos ei muuta niin pyörin ympäri kämppään kuin häkkyrä. Onhan sekin liikkumista. Tänä vuonna olen myös oppinut elämästäni monia muita asioita, joita en tänne listaa, mutta sanotaan nyt näin, että en enää päästä vääriä ihmisiä niin helpolla elämääni. Olen kiltti ja välittävä ihminen, joten tahdon samanlaisia ihmisiä myös omaan elämääni. Aina se ei menen niin ja erehdyksiä sattuu, mutta toivoisin jatkossa voivani olla fiksumpi. Samaa toivon tietenkin teille. Muistakaa oma arvonne ja pitäkää kiinni omista ajatuksistanne. Kukaan ei ole surun ja kyynelten arvoinen, vain te itse päätätte mikä tekee teille onnen.

Hihii, siinä vuoden viimeiset filosofoinnit. Olisin voinut varmasti jatkaa tuosta aiheesta monta sivua, mutta jätetäänpä teidät siltä ihanuudelta rauhaan. Loppuun vielä muutama tavoite ensi vuodelle ja katsotaan josko ehkä saisi tämän vuoden hurjan tahdin lisäksi ensi vuodellekin vähän tavoitteita. Pitäähän se rima olla korkealla.

Vuonna 2013 tahtoisin…

-Syödä enemmän vitamiineja 
-Syödä monipuolisemmin ja paremmin
-Tehdä useammin ruokaa ajatuksella-Saada Spagatin ihan kaikkiin suuntiin :D
-Aloittaa uuden harrastuksen taistelulajien muodossa 
-Olla tyytyväinen painooni sellaisena kuin se on katsomatta vaa’an lukua
-Matkustaa talvella lämpimään hyvien ystävien kanssa
-Kohottaa kuntoani ja juosta lujempaa
-Juosta Cooper ennätyksen
-Saada lisää lihasta (toivossa on hyvä elää)
-Lukea enemmän
-Lasketella alpeilla
-Nukkua pidempään ja enemmän 
-Jatkaa tanssia jossain muodossa, esimerkiksi nykytanssia tai hiphoppia 
-tutustua moniin uusiin ihmisiin
-Lopettaa heräteostokset :D (tänään hankin uuden laskutakin, kun tuntui että sehän tarvitaan juuri nyt… kääk. onneksi oli alessa ja sain 30 prosenttia pois. Kuvia sitten ensi vuonna ;)


En nyt muuta keksi. Monia juttuja oli vielä päivällä mielessä, mutta joku vei ne sieltä. Pöh, ihme rosmo. Mutta, tästä on kuulkaas hyvä jatkaa etiäppäin ja toivoa, että ensi vuodesta tulee ainakin näin kiva ja edistyksellinen ellei vielä parempi. Olen saanut vuoden aikana paljon tuttuja blogien kautta ja teistä on tullut iso osa arkeani. Toivotaan siis, että ens vuonna kirjoittelut jatkuu kaikilla samaan malliin ja lisää kasvoja tulee mukaan juttuihin. Ihanaa että olette niin mahtavia! <3Marissa 30.12.2012
Mites, onko tuttu tuo paidan merkki AMUP … :D Juhlikaa, riehukaa, nauttikaa huomisen juhlapäivästä. 2013 on varmasti aivan loistava vuosi ja tehdään taas paljon ja kovalla sykkeellä. Mie lupaan ;) <3 Ens vuonna nähdään!

puspus <3

11 vastausta artikkeliin “Vuoden vaihtuessa uuteen

 1. Sulla on kyllä urheilun ja syömisen kannalta ollut hyvä vuosi! Ja hei pitkä lista tulevalle vuodelle, mut ehkä se on ihan okei.. ;)Ja hei combatille 1-3 krt viikossa iso wuhuu-huuto! (huusin oikeasti;D)

  Tykkää

  1. Hehee, en edes huomannut että listani olisi pitkä. Kyllä se näköjään onkin :P Combat on huippua, mutta kyllähän sä sen tiedätkin! :) Tänä vuonna paljon lisää hutkimist aja potkimista. Can’t wait! ;)

   Tykkää

 2. Sulla on kyllä ihana blogi, josta saa paljon inspiraatiota ja tulee hyvälle tuulelle :) Itse kärsin raudanpuuteanemiasta ja vaikka rautaa syön, ei hemoglobiini meinaa nousta. Aina lääkärit kyselee, olenko kasvissyöjä :D (en ole) Harmittaa, kun hemoglobiini ei meinaa nousta ja se vaikuttaa tietysti olotilaan. Ps. Hyvää Uutta Vuotta!

  Tykkää

  1. Kiitos sanoistasi :)) Tuli tosi hyvä mieli. Rautaa tarvitsee kauheasti ja veikkaanpa että munkin pitäisi sitä syödä enemmän. Ei vaan aina muista niitä tabletteja nappailla! Anemia onkin siis ikävä juttu :/Ihanaa uuttavuotta siulle myös! =)

   Tykkää

 3. Kylläpä sun vuosi kuulostaa hyvältä! Ja itse kyllä samastuin tosi paljo sun juttuihin, niinkuin yleensä. Sulla on kirjoittamisen lahja hallussa :)Loistavaa Uutta Vuotta!

  Tykkää

  1. Voi kiitos, aina ei itse siltä tunnu :) Samaistuminen on ihanaa ja tuntuu kivalta, kun on muitakin jotka ajattelee samallatavoin. Saa siis tulla usein kommentoimaan ja kertomaan mikä herätti ajatuksia :)Mahtavaa uuttavuotta!

   Tykkää

 4. yleensä en jaksa lukea kilometripostauksia mutta sun blogi on yksi harvoista poikkeuksista! kirjoitat jotenkin niin helppoa tekstiä näin puhekielenomaisesti ja se on miellyttävää luettavaa. ja mikä tärkeintä, tekstistä oikeasta paistaa tunteet, tässäkin innostus ja onnellisuus olivat käsinkosketeltavia :)oon ylpee sun ruokavaliossa tapahtuneesta muutoksesta. moni voi ajatella, että okei hän on ottanut uusia tuotteita ruokavalioon mukaan that’s it, mutta minä jos kuka tiiän, että se vaatii oikeasti ajattelua ja itselleen perustelua alkaa monipuolistamaan syömisiään, jos ne ovat pitkään jotain tiettyä turvallista rataa kulkeneet. varsinkin rasvojen syönnin opettelu uudestaan voi olla haastavaa jos pitkään rasvattomalla vetänyt eteenpäin!ite oon myös vuoden aikana monipuolistanut paljon omaa syömistäni. oon miettinyt, mistä se uskallus ja halu on tullut ja oon tajunnut, että suurin vaikutus on ollut tällä blogimaailmalla. kun lukee paljon tietynlaisia blogeja, alkaa niistä saada inspiraatiota omaan arkeen ja omat ihanteet ja tavoitteetkin alkavat muotoutua uudelleen. tässä tapauksessa parempaan suuntaan, sillä luen paljon juuri tälläisiä terveys/liikunta/hyvinvointiblogeja, joiden kirjoittajat tähtäävät selkeästi urheilulliseen ja hyvinvoivaan vartaloon :)kiitos siis sullekin ihana marissa tästä blogista, siitä että kuvaat niitä herkullisia raejuustoruokia ja suksia ja monoja, ne todella merkkaa esim mulle paljon ja täältä saa iloa ihan jokaiseen päivään! ihanaa tulevaa vuotta!:))))

  Tykkää

  1. Kiitos Senja, ihana oli lukea sun kommenttiasi. Tiedät, että ihailen kauheasti sun tapaasi kirjoittaa ja ahmin oikein sun kirjoituksiasi läpi. Ne sanat vaan jotenkin on niin kohdillaan ja osaat sanoa kaiken tosi fiksusti. Sitä en tiedä mistä niitä sanoja löydät, mutta sana on kyllä hallussa. Onkin siis niin hienoa kuulla kehuja sunlaiselta kirjottajalta, koska silloin tiedän, että ehkä mullakin on teksteissä jotain onnistunutta :))Tiedän, että sun on helppo samaistua teksteihin. Hienoa. Blogien kautta oon itsekin oppinut hirveästi ja nähnyt, että ravinnon laatu ja urheilu vaikuttavat ihan hirveästi hyvinvointiin. Täältä saa inspiraatiota enemmän kuin moni uskoo. Kuvien kautta tuplasti, kun näkee hymyjä ja onnistuneita hetkiä. Kiitos itselles myös että kirjoitat, toivotaanpa kuule että tänä vuonna opitaan vielä paljon lisää ja vuoden päästä kirjoitetaan uusia hienoja onnistumisia ja kokemuksia. Mahtavaa vuotta 2013 meille ;) <3 hiiihi. (kiitos vielä piristävästä kommentista, oot huippu!)

   Tykkää

 5. Ihana Marissa, meillä on jonkin verran (kröhöm ;) ) ikäeroa, mutta muuten niin paljon yhteistä siinä, mitä ajattelemme syömisestä, liikkumisesta ja työnteosta. Ihanaa uutta vuotta sinulle! :)

  Tykkää

  1. hihii, eihän se ikä ikinä katso sitä, että voi olla samanlainen :) Sulla on kuule siis erittäin hyviä ajatuksia, jos ne pystyt mun sanoistani löytämään ;)Siulle myös ihanaa uuttavuotta! Tästä tulee varmasti hieno vuosi :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s