Joululahjatoiveeni

Olen lyhyt ja pieni, minulla on lisäksi vielä vaaleat hiukset. Hymyilen myös paljon ja nauran kaikelle, joten ilmeisesti sekin vielä vähentää minun ottamistani vakavasti. Välillä on siis hiukkasen vaikea olla uskottava. Sanonkin aina, että puuttuu auktoriteetti aivan kokonaan, kun kukaan ei usko puheitani. Yritä siinä nyt sitten päätä lyhyempänä ja höppänänä blondina neuvoa muita, kun ne katsoo sua jo valmiiksi, että mikäs tonttu toi on. Oonkin siis jo pitkään haaveillut asiasta, joka tottakai tekisi musta paljon fiksumman näköisen ja samalla tietenkin uskottavamman.. 

Vai mitäs te sanotte?? ;)Auktoriteettia niin että riittää! :D
Saanko esitellä : Auktoriteettilasit. Jep, juurikin sellaiset joissa ei ole tehoja linsseissä tai mikä vielä parempaa, ilman linssejä :D Hah. En oo vielä kehdannut mennä silmälasiliikkeeseen ostoksille, kun nehän saattais jopa nauraa (miksi?) mun hankinnalleni. Voisinhan aina kehittää jonkin valheen, kuten että ostan ne lasit johonkin näytelmään tai että tarvitsen ne rekvisiitaksi kuvauksiin… Onko teillä hyviä ideoita tähän?

Kiltti joulupukki, tuo mulle hienot lasit paketissa ja ripaus uskottavuutta myös matkaan. Ei tarvitse olla kalliit, eikä värilläkään ole väliä. Kunhan niissä ei ole tehoja, koska silloin en näkisi mitään ja luulenpa että muuttuisin siis vieläkin hömelömmäksi sokeilla silmillä. Olisinko ollut niin kiltti, että saisin nämä jouluksi? 

Sellaista tänään. Onko teillä ollut yhtä fiksuja toiveita pukilta tänä vuotta? ;) Ihanaa aatonaattoa! Nauttikaa, syökää, juokaa.. Joulu on ihan ovella ja miusta se tuntuu aika hyvältä. :) 

puspus <3

9 vastausta artikkeliin “Joululahjatoiveeni

 1. Hahaa, mä olen kanssa haaveillut laseista! Mies ottaa (pitkäaikais)piilarit pois yleensä viikonlopuksi ja laittaa lasit päähän – ja näyttää niin penteleen fiksulle! Mäkin tahdon!

  Tykkää

  1. hih, niin no meidän täytyy nyt sit vaan myös ruveta fiksuiksi. :) Jos ei pukki tänään kuskaa laseja, niin täytyy lähteä ostoksille :)

   Tykkää

 2. Heh, ihmisenä, jonka on pakko käyttää laseja, on niin vaikea ymmärtää, miksi jo ku tahtoisi lasit :D Juu auktoriteettia, no ei… :D

  Tykkää

 3. Vitsit! mä oon kans jo pitkään haaveillut laseista, vaikkei niille olisikaan tarvetta! :D kohta kuitenkin tälläsiä toivoessa puolisokeudun ja joudun käyttää loppuelämäni joitain pullonpohjalaseja :D Ihanaa joulua, Marissa ♥

  Tykkää

  1. ahha, niinpä! Aivan varmasti jos hankkisi lasit, niin näkö huonontuis ja kohta olis sellaset hienot pullonpohjalasit. Hankkisin muuten ehdottomasti sellaset 90-luvun lasit, joita omat vanhemmat käytti. Ei oo rumempia ;)Ihanaa Joulua Pia! <3

   Tykkää

 4. Hahhah voi apua oot kyl ihana :D <3 en kyl myöskään ymmärrä miks joku haluaa lasit ku itse näkee ne vaan pakollisena päänvaivana ;)ihanaa joulua ihana Marissa!! <3

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s