Lempparivaatteeni treeniin.

Huomenta. Lumista huomenta, jos saa tarkentaa. Olin aamusta jo pienellä lenkillä tuolla valkoisuudessa ja onhan siellä niin mahtava tarpoa. Jalkoihin saa vastusta ja maisema on tosi kaunis. Eikä kuulkaas oo aamu viiden aikaan ketään häiriköimässä mun tallustuksia ja autioilla teillä saa hiihdellä oman itsensä kanssa… Yhdet jalanjäljet bongasin matkalta, eli oli siellä yksi vielä hullumpi aamuvirkku ollut liikkeellä :)

Miksi viiden aikaan ulkona? En saanut unta. Kuusi tuntia riitti taas hyvin ja ei edes ollut unihiekkaa silmissä kun pinkaisin jo ulos… 


Mulla ei varsinaisesti ole mitään talvivarusteita ulkoiluun. Käytän samoja kenkiä kun kesäisinkin ja oikeastaan vaatteetkin vaan kerroslisääntyy, kun tulee vilumpi. Olen toivonut joulupukilta kenkiä talvijuoksuun, mutta saa nähdä muistaako se kaveri mua ollenkaan. ( Itse siis ostan jos ehdin kauppaan ennen joulua :D ) Olishan se kivempi päästä ulkonakin juoksemaan kunnolla, kun nyt olen tyytynyt reippaisiin kävelyihin ja sitten salilla kulutas taas juoksumattoa. Plääh. Se ei ole mitään herkkua. Maisemat kun ei matkalla vaihdu, vaikka toivoisi kuinka.

Millaisia treenivaatteita sitten käytän? Olette usein tästä kyselleet ja vaikka kuvista varmasti ootte nähneetkin vähän että mitä mun päälleni ilmestyy, kun lähden treenaamaan, niin avataas tätä vähän lisää.. Ei mitään uutta tietoa varmasti kun laitanhan kuvia tänne usein, mutta tässä vähän lisää materiaalia TreeniMarissan päivistä..


Lempparipaita. Nike of course. ;)
ööö. Nike? :)
Kaikki miun kengät.

Mikä toi merkki tossa kengässä on??

Sykemittarikin on kalpeanaaman matkassa usein.

Soc – Nike.

Toppivarastoa..

Yksi kaapeistani…

Sekametelisoppa kuvista, mutta olipahan edes jotain mitä näyttää. En osannut ottaa kovin hyviä kuvia vaatteistani erikseen, mutta sepä johtuu siitä että aika tylsiä ne vaatteet on pelkilteen kuvattuna. Tylsiä samoja retkuja, joita jokaisen kaapista löytyy ja varmaan myös ihan samoissa väreissä. Lempparitoppeihini kuuluu ihan perus halpiskauppojen vaimonhakkaajatopit (eikö niitä sellaisiksi sanota? ) ja niitä on kertynyt vuosien aikana aika monta pinoa ja monissa eri väreissä. Löytyy niitä muutamia ihan merkkivaatteinakin, mutta se ei ole tärkein osuus vaatteessa jonka laitan päälle salille lähtiessä. Esimerkiksi tärkeä ominaisuus paidassa on sen malli. Hihaton paita on kaikista kivoin treeniin, koska silloin mikään ei häiritse käsien liikkeitä ja lihaksetkin näkyy peilistä kun tekee salilla. Niin, joo mitkä lihakset? ;D Eikä tule liian kuuma kainaloista. Pinkki ja musta on yleisimmät värit mitä käytän ja lisää tahtoisin esimerkiksi turkoosin sävyjä. Joka päivä pitää kuitenkin saada vähän vaihtelua ja piristystä treeniin, kun saa vaihtaa väriä paidan kanssa.

Treenatessa en käytä pitkähihaisia paitoja sisällä, vaikka olenkin huomannut, että moni niin tekee. En oo kokenut tarpeelliseksi hakea hikeä pintaan pitkillä hihoilla vaan on riittänyt, että on ihan perus toppi päällä. Ei tuu liian kuuma ainakaan, kun se taas ei oo yhtään kivaa ja meneepi hermo. Muutenkin välillä hikoilen lattiat täyteen, niin ihan hyvä vaan ettei oo mitään lisähihoja tuplaamassa sitä tulvan määrää. Huppareita mulla kyllä riittää ja tulee niitä käytettyä kesällä paljonkin ulkona. Oon sen verta mukavuuspukeutuja, että vaikka kaikenlaisia hienojakin vaatteita kaapista löytyy, nii usein ne on ne verkkarit ja huppari mikä ilmestyy päälle jos ei tarvii töihin mennä. Antaisitko ne mun laittaa sinnekin verkkarit, mitäs luulette? ;)

Housuista sen verran, että käytän lähes aina lyhyitä treenihousuja. Pitkät lahkeet ärsyttää vaan pomppiessa ja liikkuessa isolla vauhdilla, joten oon luovuttanut niiden kanssa. Jossain zumba tunnilla voisin kuvitella voivani pitää pitkiä lahkeita ja samoin tottakai kun menen tanssimaan hoppia. Tanssissa iso osa tunnelmaa lähteekin pitkistä löysistä housuista, mutta se onkin sitten jo treeni erikseen. Salilla kuitenkin käytössä on lyhkäsiä housuja ja niitä näittekin tuolla kuvassa… Capreiksiko niitä sanotaan?

Kenkiä on neljät. Kahdet sisälle ja kahdet ulos. Nikella mennään pääosin, on sinne vissiin eksynyt yhdet adidaksetkin. Merkkiuskollinen en muuten ole, mutta kummasti niitä Nikejä aina vaan ilmestyy lisää ja lisää. Soc on toinen merkki jota käytän paljon, kun tulee Stadiumissa vierailtua useinkin. Ihan siis vahingossa. Täyteen hintaan en merkkijuttuja osta ikinä, vaan ainoastaan reissuista on haalittu halpoja yksilöitä ja alemyynneistä kaivelen niitä myös. Ilmeisesti niitäkin on sitten ollut aika paljon koska kun laskin, niin treenivaatteita on aikaaaamoinen kasa tuolla kaapissa.. Tahdotteko tietää montako? Kerron kuitenkin.. :D

– 7 kpl mustia treenihousuja

– 8 kpl verkkareita eriväreissä ja malleissa
– 24 kpl toppeja (…ja musta kun tuntuu usein että ne loppuu kesken :D )
– 13 hupparia
– 4 tuulitakkia
– 4 kengät
– 9 kpl alustreenitoppeja (vai mikä näiden nimi nyt on? )


Unohtuikohan nyt jotain? Eipä kai ja jos unohtui niin ihan hyvä vaan, kun aika pitkältä näyttää tuo listaus. Kiva kasa on kuitenkin ja itseasiassa tosi hyvä kun laskin kaikki, koska nyt tiedän, että turha ostaa hetkeen yhtään lisää. Jos niitä kerta on noin paljon, niin saan kyllä olla tyytyväinen ja käyttää niitä mitä on. Tällä hetkellä joku ukko huutelee mun pään sisällä, että ”mutta kun ne on vanhoja ja kuluneita, kyllä välillä pitää ostaa uusia..”  :D Että saa nyt nähdä miten tää päätös toimii. Ens kerralla kun tuuun esittelemään uusia ostoksia, niin sanokaa nyt hyvät ihmiset jotain ja muistuttakaa tästä listauksesta :D

Mitäs vaatteita siellä käytetään ja ootteko merkkiuskollisia? Onko Nike ykkönen kuten yleensä tuntuu, että on?  Oisko teillä ehkä näyttää parempia kuvia? ;)


Nyt töihin matka ja illalla kympiltä takas kotiin. Pitkä päivä tiedossa ja luulen, että uni maistuu kun pääsen takaisin näiden sienien sisään. Loppupäivä siis lepoa treeneistä, mutta eiköhän tuu jaloille aikamoinen rasitus kun saa puuhailla koko päivän. Jeejee. (jerrycotton) :)

Mahtaa tiistaita te ihanat ihmiset siellä toisella puolen ruutua! :)

puspus <3

19 vastausta artikkeliin “Lempparivaatteeni treeniin.

 1. Mulla on kyllä ihan liian vähän toppeja ja capreja siihen nähden kuinka usein niitä käyttää, aina ne on pesussa ja sit kun käytössä on vaan ne muutamat samat kappaleet ja osaa en enää huoli niin välillä meinaa kato uhata :D mutta kun en meinaa löytää sellaisia toppeja varsinkaan mistä tykkäisin tai sit ne on liian kalliita, mä en maksa urheilutopista 60e vaikka olis kuinka hieno. Mun parhaat urheilutopit on jotku mitkä oli intersportin alennuksessa 10e, loistavasti istuu päälle ja on kevyet. En muista merkkiä, mutta mä en oo mitenkään merkkiuskollinen, ostan sitä mikä näyttää ja tuntuu kivalle, oli se sitten h&m tai nike :)

  Tykkää

  1. Joo siis 60 euroa topista on kyllä aivan too much, ellei oo roope ankka tai muuten vaan vähän hullu :D Tulee hyvä mieli kun löytää välillä alesta niitä ja saa hyvän paidan lähes ilmaseksi. Onhan Nikellä kuitenkin hyvä laatu. Kivointa on kuitenkin se miten vaate osuu silmään, eikä merkki :)Niin, miks kaikki parhaat vaatteet on aina pesussa? miksi?!! ;)

   Tykkää

 2. Aah vitsit sä olet täydellisen näköinen tuossa kuvassa: siniset urheilurintsikat ja sun masu! Tahtoo…! ;)

  Tykkää

  1. kiitoksia kehuista :) Täytyy vaan heti sanoa, että mietin tosi pitkään kehtaanko laittaa ton kuvan kun on jo aika vanha ja tuntuu, että kroppa näyttää ihan kummallisen luikkuselta :P

   Tykkää

 3. Kiva postaus. Aina sitä ajattelee että kuvissa ne vaatteet on niin mälsän näkösii mut ku joku ulkopuoline niitä kattoo niin ompas kumman mielenkiintosia ;DNikea löytyy kans aika paljon, ja Better Bodiesia. Toppi ja caprit on ehkä yleisin varustus, riippuu tietty vähän siitä mitä siellä salilla tekee. Pumpissa ja salilla on tullut silloin tällöin käytettyä pitkähiaista.Voispa muuten tehdäkin kuvapostausta samasta aiheesta! Joskus ehkä mahdollisesti. :D”Mahtaa” tiistaita sinnekin! ;)

  Tykkää

  1. hahah MAHTAA tiistaita Jannalle kanssa. Se on mun uus lempparisana ;)Betterbodies on sellanen mitä pitäiskin joskus testaa! Niin moni on kehunut ja oon nähny kivan näkösiä vaatteita. Kiva jos oli mielenkiintonen aihe.. Ehkä ne kuvatkin sit kelpas tosiaan :)

   Tykkää

 4. Apua, mun pitäs ottaa mallia sun treenivaatevalikoimasta! Täytyy suunnata joulun alennusmyynneille hamstraamaan :D Tuo ekan kuvan niken paita on ihan täydellinen, löytäisinpä jostain vastaavanlaisen :)

  Tykkää

  1. eiii, älä ota mallia! SItten niitä pursuaa kaapista ja pitää siivota joka päivä.. joku kun heittelee niitä ympäriinsä lattioille ja sotkee..Kuka ihme? ;D Niken paita on ihana, se on jenkeistä. yllättäen ne parhaat on ulkomailta aina.. :)

   Tykkää

 5. Mun täytyy nyt kysyä yhtä asiaa. Kun oon pitkään anonyyminä seuraillut blogiasi ja jäänyt katselemaan meininkiä nimenomaan siitä syystä, että näytät mielettömän tutulta.Oon yrittänyt pääni puhki miettiä missä olen sut joskus nähnyt. Sitten mulla tuli mieleen, että olisin nähnyt sut joskus (ehkä 2010 syksyllä tai 2011 alkuvuodesta) yhdessä töölössä olevassa rakennuksessa. Olit tapaamassa naista nimeltä Riikka? Onko tämä mahdollista :DVitsi tää kyllä kuulostaa omituiselta.Jos se olit sinä, niin mun hyvä kasvomuisti on kyllä noussu ihan uudelle tasolle :’D

  Tykkää

  1. hiih, kiva kuulla hei että oot käyny lukemassa juttuja. En nyt osaa kysymykseen oikeen vastata, kun ketään Riikkaa ei tuu mieleen, mutta Töölössä on tullu käytyä monessakin talossa ;) Sun täytyy nyt paljastaa omat kasvosi, niin voin ehkä keksiä missä oon voinut sut tavata. Itse nimittäin muistan aina kasvot, kun oon sen verta utelia tutkimaan aina mutia ihmisiä.. :D Lähetä kuva niin ehkä keksin, että kukas se siellä on.. :)

   Tykkää

 6. Mulla Nike on myös ihan ykkönen. Sen mallit niin trikoissa, kengissä kuin treenitopeissakin vaan miellyttää eniten. Taidankin omistaa vain kolme ei-niken treenitoppia :D Ylensä kaikki on dri-fitia, siitä tykkään ja se toimii mulla tosi hyvin, vähän kuuma kun aina treenatessa tuppaa tulemaan.. :D Puuvillaa en pysty käyttämään muualla kuin venytellessä. Alustopeissa ykkönen on kumminkin socin liivit, a 19.90e. Ihan parhaat! Niitä en vaihda pois mihinkään :) Ps. Onko tuo yks pukuhuonekuva Sellon satsilta? :D Kävin siellä muutama viikko sit tutustumassa ja ainakin ihan samanlaisen kuvan itse napsasin ;D

  Tykkää

  1. No sie nyt ootkin yks kävelevä Nike! :D Eipä siinä kyllä valittamista, kun sulle näyttää sopivan ne vaatteet tosi hyvin ja jos kerta löytää omalle vartalolle sopivat vaatteet, niin niitähän kandee ostaakin. Varsinkin kun treenivaatteet on aika kovassa kulutuksessa. Niket kyllä kestää, ainakin itelläni :)Hii.. Onhan se sellon Satsista, hyvin tunnistettu. Siellä mä salaa kuvailen, kun muut kääntää selkänsä :D

   Tykkää

 7. Heh, luulin olevani ihan toivoton treenivaatteiden suhteen (kuten muidenkin vaatteiden, gröm), mutta jään sulle kyllä ihan kakkoseksi! :D Nikea löytyy täältäkin varmaan kaikkein eniten, kakkosena tulee Rönkkö, jonka pöksyjä suosin :) Adidasta on alkanut myös eksyä kaappiin yhä enemmän… :) Tunnustan, että tuhlaan turhaakin merkkiin, mutta löytyy multakin jokunen henkkamaukan alustoppi/treeniliivit!

  Tykkää

  1. hhaah, eikä! Eikun toi nyt vaan näyttää pahalta. Oon vaan sellanen hamstraaja joka vielä säästää kaikki vanhat vaatteet eikä luovu mistään. Eli oikeestaan mulla on aika vähän kaikkee.. ;) Merkkejä on kyllä kiva ostaa ja itseasiassa mun on pakko aina haalia Nikea kun niitä sattuu alena olemaan aina Xs koossa ja kun se on aina juuri oikea koko. eihän niitä nyt vaan voi sinne hyllyyn jättää..Vai voiko? ;)

   Tykkää

  2. Siis mä en oo ainakaan kuullut tuollaisesta mahdollisuudesta…luuletko, että joku on uskaltanut joskus jättää ihanat Niket omassa sopivassa koossa kauppaan? Mahdotonta! :D

   Tykkää

 8. Vinkkinä, jos ei talvijuoksukengille ole hirmuisen suurta käyttöä niin suosittelen stadiumista saatavia nastoja kengän pohjiin. Toimii aivan loistavasti ja hintaa on 12.90 € ;) mutta tietenkin, jos on paljon käyttöä niin silloin kannattaa hankkia kunnolliset. Itse tulee talvisin lenkkeiltyä ulkona ehkä kerran tai kaksi viikossa ja muuten mukavuudenhaluisena suuntaan salille niin olen kokenut nuo nastat riittäviksi. :)

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s