Yes sir, I can boogie.

Nuo yläpuolella heiluvat sanat eivät kyllä liity mitenkään mihinkään eivätkä ainakaan tän päivän juttuihin. Onpahan jotain otsikossa. Vaikka siis osaan mä kyllä joraillakin, ei siinä mitään. ;)

Ajattelin laittaa taas muutamia kuvia yhdestä päivästäni, joka on tällä kertaa eilinen. Perjantaista ruokaa ja peilikuvia, ihan sitä tavallista höpinää mitä yleensäkin. Enpä näköjään muuta osaa tehdä, kun kuvata ruokiani, jotka toistavat aikalailla kyllä samaa kaavaa. värit vähän vaihtuu ja asetelmat. Mutta katsokaas miten hyvältä mun perjantaipuuroni näyttää…


Aamupuuroa. 


Tipiiii 

Meillä töissä moni otti perjantain vapaaksi, joten sain nauttia rauhallisesta aamusta, kun ei ollut kiire juosta heti aamu kahdeksalta toimistolle. Join rauhassa siis pari kuppia kahvia ja selailin aamun lehteä. Ehti hyvin syödä puuroaamiaisen siinä samalla. Useinkaan en arkisin keittele puuroa, kun on niin kiire lähteä töihin ja mieluiten syön sitten rauhassa vasta töissä. Ei ole kiva änkeä suusta alas ruokaa väkisin vaan itse ainakin tarvitsen enemmän aikaa sulatella ruokaa. Välillä tottakai tulee niin kiire, ettei töissäkään sitten ehdi syödä heti aamusta, joten syö matkalla rahkan tai hehelmiä. Onpahan sitten jotain vatsanpohjalla. Ilman energiaa on kuitenkin turha tehdä yhtään mitään ja kroppakin elää turhaan säästöliekillä. Tällä kertaa oli kuitenkin luksusta aamussa mukana ja puuro pääsi lautaselta suoraan mahaa lämmittämään. Sillä jaksoikin pitkälle päivään ja vasta iltapäivän puolella iski nälkä seuraavan kerran.

Tein muuten myös aamulla tilauksen yhdistä aivan ihanista Iphone kuorista, jotka löysin sattumalta torstai iltana netissä pyöriessäni. Olin jo kuuden aikaan aamusta hereillä, joten oli hyvin aikaa jatkaa selailua ja valikoimista. Olen jo pitkään halunnut saada itselleni kuoret, jotka menisivät koristeena ja suojana puhelimelleni. Parit on jo hankittu, mutta vielä kaipaisin jotain erilaista ja vähän enemmän tyttömäistä. Tarvitsen muutenkin uuden mallin kuorista, kun tuleva puhelimeni on Iphonen 5 malli, jota odottelen saapuvaksi. Kiva saada heti sitten käyttöön uudet kuoret puhelimen kanssa, joten nyt on tilaus tehty maailmalle ja odottelen että paketti kolahtaa luukusta alas. Eivät ehkä niin mun tyyliseni ole, mutta ovat niin super söpöt, että ne on pakko saada. Vaikka sitten koristeeksi hyllyyn :D

Mitäs tykkäätte? :D Onko liian blingbling. :)


hiih. niin söpöt että oli pakko tilata :)

Lounaalla tuli töissä syötyä taas aika tavallinen keskipäivän pöperö. Harvemmin enää lähden ulos syömään ja koska töissä oli rauhallista niin ehdin hyvin tehdä lautasellisen omaa herkkuani ja istuin oohuoneemme sohville syömään. Lautasella taas tietenkin raejuustoa, avokadoa ja kurkkua. Namnam. Työkaverit jo vähän naureskelee näille mun eväilleni, kun en kuulema muuta syö kun keson ja valion valkosia palleroita. Enpä sille mitään voi, kun olen niin rakastunut tiettyihin ruoka-aineisiin, enkä osaa enää muuta syödä. Mulle itseasiassa ehdotettiin tammikuulle haastetta, että koittaisin olla syömättä raejuustoa.  Mitähän siitäkin tulisi. Voitte ehkä kuvitella mun valahtaneen ilmeen ja surullisen katseen. Silmät melkeinpä kostui ajatuksesta :D Voi mun kanssani. En tiedä miten olen onnistunut tekemään itseni niin riippuvaiseksi jostain asiasta. Näin se vaan nyt kuitenkin on. Karkki ja herkkulakot eivät ole mitään tähän ideaan verrattuna, nehän menis noin vaan. Älkää siis naurako seuraaville kuville joita täällä näette.. Sama tuotehan se siellä toistuu joka lautasella.. Itsekin vasta kuvia katsoessa huomaan, että voisinhan sitä vähän alkaa taas panostaa ruokailuihin ja hakea ehkä jotain vaihtelua.. Nomnom.

Salille matka käy töiden jälkeen…

Ja sitten taas ruokaa..

Karkasin töistä hyvissä ajoin, että ehdin salille lempparitunneilleni. Perjantai-iltaisin menee aina pumppi ja combat peräkkäin, joka on mielestäni aivan loistava yhdistelmä. On ihan huippua ensin kuluttaa lihaksensa loppuun pumpissa ja vääntää kroppa hiessä niitä kyykkyjä muka viimeisillä voimillaan. Kun on yhdestä tunnista selvinnyt niin alkaa illan challenge ja siinä onkin sitten taistelemista, että jaksaa vielä potkia ja hutkia yhden tunnin verran. Itselläni ei tässä ole ongelmaa, kun nälkähän kasvaa syödessä ja olen aina ihan täysillä mukana. Voisinpa siis melkein vetää kolmannenkin tunnin putkeen, jos joku ehdottaisi. Plussana vielä se, etten ollut käynyt kummallakaan tunnilla kähes kahteen viikkoon, joten tuntui kuin olisi palannut pitkältä lomalta kotiin. Ah, mikä fiilis kun tutut biisit alkoi kuulua kajaresita ja pääsin käyttämään kaiken kasatun energiani. Varsinkin Combat oli aivan huippu ja hymyilin läpi tunnin. Niin mahtavaa se oli. 

Mitäs sitten illalla tehtiin tehtiin? Ystäväni oli tulossa luokseni saunailtaan, joka oli sovittu jo viikkoa ennen. Ollaan aika usein suunniteltu saunomista, mutta eipä me tälläkään kertaa mihinkään saunaan päästy. Ideana hyvänä, mutta toteutus ei oikein koskaan mene nappiin. Nytkin pyörittiin kaupassa pitkään ja valkattiin ruokia iltaa varten. mun energiatasoni eivät olleet ihan huipussaan, koska jostain kumman syystä ne tais kaikki jäädä jumppasaliin. Nälissään olevat tytöt oli siis parempi vaan ruokkia heti kun päästiin kotiin, ettei iske kiukku ja huono mieli. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun ei oo saanut ruokaa pitkään aikaan ja melkein alkaa itkettämään kun energiat on jo ihan nollissa. Sillon ei kannata ainakaan mun kanssani kyllä haastaa riitaa, voi aika nopeesti saada nenukkiinsa. Heh. Palautusjuoman  join kauppareissulla, mutta eipä siitä kauaksi aikaa riitä, joten piti päästä heti ruoan pariin.  Kävin mä siinä välissä kyllä vähän suihkussa, kun saattoi tulla tunneilla vähän hiki. Kivempi kaverillekin niin. ;)

Ja huomasittekos mitä siellä lautasella taas oli? No mätiä. Toista herkkuani, joka onneksi pysyy ruokavaliossani vain tämän joulun ajan. Raejuusto saa olla ihan mielellään listalla, mutta ei varmaan tekisi kolesteroiarvoille kovin hyvää jos jatkaisin niiden kalanpalleroiden syömistä ympäri vuoden. :D Se on siis vain tämän ajan herkkua ja sitten sitä taas saa vuoden päästä uudestaan. Kokeilin muuten mätiä real leivän kanssa ja oli tositosi hyvää. Jos siis et syö perunaa tai vaaleaa leipää, niin osta ihmeessä tummaa leipää ja laita mätiä sen päälle. Sopii aivan loistavasti ja creme fresh vielä pehmentää mukavasti leipää ja antaa kermaisen maun. Namnam. 

Alkaako täällä joku jo innostua siitä mädistä kun olen siitä koko viikon hehkuttanut ;)


Glögiä hyvässä serurassa.. :)
Illalla tapahtuikin sitten kaverin vaihdos, kun ystäväni lähti poikaystävänsä kanssa kotiin ja toinen ystäväni tuli hakemaan minua kanssaan glögille. Käytiin yhdessä pikkuisessa paikallisbaarissa (=räkälässä) jossa oli espoolaisen fudisjengin vuosijuhla tai jokin sentyylinen tapahtuma. Nähtiin paljon vanhoja tuttuja ja juteltiin niitä näitä hämyisässä baarin nurkassa. Kotiin lähdettiin sitten jo puolen yön jälkeen ja naureskeltiin autossa, että onpa muakava herätä taas aamulla pirteänä, kun pääsee aikaisin kotiin nukkumaan. Veikkaanpa että niillä muilla ei ole ihan sama olo tänään. Sellaisessa kunnossa oli taas poitsut siellä baarissa että voipi olla pieni pääkipu tänään vieraana ;) Eikä ihan niin pienikään.

Miksi kannattaa lähteä aikasin kotiin ja nukkua yönsä rauhassa? No. Yksinkertaisesti sen takia, että aamulla on hyvä olo ja hymyilyttää kun päivä alkaa pirteänä. Olenkin jo ehtinyt syödä aamiaisen, käydä salilla, ruskettua suihkurusketuksessa (hups), syödä lounaan ja tässä jo kirjoittelen päivitystäni eiliseltä. Kello ei ole edes kolmea ja olen tehnyt jo vaikka mitä. Illalla sitten ystävän luo syömään ja ehkäpä tanssitaan muutamat hyvät biisit baarin tanssilattialla, jos tämä hyvä energia vielä jatkuu iltaan asti. Luulenpa niin, kun muutenkin on tällä viikolla ollut energiatasot taas niin korkealla. Vielä vähän siivoilua kotona ja eiköhän sitten suunnata Helsinkiin kohti Lauran kotia. 

Kuinkas siellä voidaan ja minkälaisia suunnitelmia on viikonlopulle? Onko joku muukin suuntaamassa tanssimaan, vai pysyttäydettekö mukavasti kotona kynttilän valossa? Nauttikaas ihanat olostanne ja juokaa paljon glögiä ja syökää joulupipareita. ;)

puspus <3


6 vastausta artikkeliin “Yes sir, I can boogie.

 1. Kylläpäs oot ehtinyt paljon yhden päivän aikana! :D Ite ehdin kotiin töistä vasta seiskan maissa ja sen jälkeen käytiin oikeestaan vaan kaksi kertaa koiran kanssa kävelyllä…ja olin unten mailla jo klo 23 :) Kuulostaa tosi kivalta päivältä ja uskon, että tänään olit pirteänä taas aikaisin ylhäällä ;) En oo tehnyt lainkaan suunnitelmia viikonlopulle ja hyvä niin, pitkästä aikaa ehtii jopa siivota kotona!

  Tykkää

  1. Hah, kun herää aikasin niin jouuutuuu tehdä paljon yhden päivän aikana :D Mutta mustakin on ihanaa jos on päiviä ilman suunnitelmia ja saa tehä ihan just sitä mikä parhaalta tuntuu. Kuten juuri tänään esimerkiksi:) Siivoilua varmaan myös tiedossa.. Vois varmaan kaikki kesäkamat jo laittaa kaapin perälle, kun tuskinpa toi lumi tosta lähtee hetkeen? ;D

   Tykkää

 2. Mielelläänhän noita siun ruokakuvia kattoo, kun ne on aina niin herkullisen näköisiä :) Ja noi kuoret – just niin siuta!! :)Mie odottelen ystävääni yökylään, rentoilua ja maailmanparannusta siis luvassa :)

  Tykkää

  1. Oi kiitti! Se on sellainen sivusto kun gaffeycat.com ja tosiaan tilasin nyt ja voin vaikka kertoa kun tulee, että onko hyvät :) Siellä olis ollu muitakin kivoja, mutta testaan nyt yhdillä niin näkee laadun yms. :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s