Täydellinen ilta

Ehkä monelle onkin jo selvää, että olen täydellisesti hurahtanut urheiluun ja kaikista parhain keino kruunata työpäivä on päästä treenailemaan. Tänään tapahtui niinkin kummia, että suuntasin suoraan töistä salille. yllätyyys ;) Ylävartalo vuorossa ja vähän vatsan rutisteluita niin että kyllä tuntui. Loppuun tulin vielä kotiin tekemään pitkät venytykset väsytetylle vartalolleni. Olipa muuten aika tupaten täynnä taas sali ihmisiä, eikä tämä tyttö mahtunut kunnolla äijien sekaan esittelemään mahtavaa hauistaan. Siellä oli siis lähemmäs kolmekymmentä ihmistä yhden huoneen sisällä, joten päätinpä että parempi tehdä toisenlainen treeni tänään. Onkohan taas huomenna pikkujoulujen juhlintaa tiedossa, kun kaikki olivat treenaamassa hauistaan kuntoon? ;) 

Takana on aika rankka päivä, kun aamulla olin jo tekemässä aamuaerobisen crossailemalla tunnin. Lenkille yritin lähteä, mutta eihän siitä tullut mitään, kun jalat luisti sinne tänne ja lunta tuli siihen tahtiin ettei eteensä nähnyt. Pipo oli koko ajan silmillä vaikka ei sekään kyllä haitannut, kun silmät oli muutenkin kiinni siinä tuulen tuiverruksessa. Aikamoinen herätys siinä kuitenkin oli ja päätin sitten suunnata salille, joka aukesi sopivasti seiskalta. Crossailut meni hyvin ja sain hoidettua hien pintaan sisätiloissa. Tätähän se nyt varmaan alkaa ollakkin, kun neiti sokerista tehty ei varmana saa itseään ulos lenkeille jos tälläiset ilmat jatkuu. Justhan vasta sanoin, että eihän se lumi varmasti tuu kun vasta joulun jälkeen, niin siinähän se nyt sitten on. Ja kunnolla onkin. 


Talvivaatteet on kaivettu kaapeista!Niin, millainen on täydellinen ilta? Sellainen taisi olla juuri tänään. Hyvä treeni takana ja pitkä päivä rasittanut jalkoja. Venyttelin kotona lattialla ja katselin ympärilleni niin ettei ollut mikään kiire nousta siitä ylös tekemään yhtään mitään. Hetki tuntui pysähtyvän ja tunsin kuinka olo oli levolinen ja ihan oikeasti rentoutunut. Siinä hetkessä rupesinkin miettimään, että omalla kohdallani vietän juuri nyt täydellistä iltaa ja juuri sellaista hetkeä, josta parhaiten nautin. Urheilun jälkeinen olo on aivan mahtava, eikä sitä voi mun mielestäni korvata millään. Aivan ihana fiilis. Nousin vielä laittamaan muutaman kynttilän päälle ja jatkoin venyttelyä hämärässä valaistuksessa. Puolisen tuntia meni helposti ja nyt on hyvä mieli kun sain kerankin venyteltyä kunnolla. Siihen kun ei mukamas koskaan ole aikaa.


Nyt olen loppuillan maannut koneeni kanssa sängyssä ja kirjoitusohjelma on auki. Sanoja sanan perään ja tekstiä syntyy hetkessä. Monta sivua jo saatu aikaan tähän iltaan. Ajatuksia on taas paljon, hyviä sellaisia. Ja vaikka ajattelen taas kaikesta kirjoittamastani, ettei se ole hyvää tekstiä, niin tiedän että sitä se on. Ensi kerralla kun kertaan sanojani, olen varma että ne tuntuvat luettuna hyvältä. On vaan niin levollinen ja stressaamaton olo, ettei tunnu mieltä painavan mikään ja positiivinen ajattelu on helppoa. Kohta kun vielä saan tännekkin kirjoitettua kuulumiseni niin pääsen nukkumaan ja haaveilemaan aamukahvin tuoksusta. Aamuista voisinkin sitten kirjoittaa aivan erikseen, koska nehän ne vasta täydellisiä onkin. Ah. Päivän parhaita hetkiä.. Onneks niitäkin on joka päivässä yksi ;)

Täydellinen iltani sisältää siis treenin jälkeisiä rauhottumisen hetkiä ja hiljaisuutta.  Jalatkin makaa tyytyväisenä paikoillaan ja venyttely taisi tehdä kyllä tosi hyvää. Rajaat kiittää. Voi tätä oloa. On tää elämä joskus vaan niin kivaa, vai mitäs sanotte?

Kauniita unia ja hyvää yötä! Toivotaan että meillä kaikilla on täydellisiä ltoja ja vielä parempia aamuja siihen perään. Sii juuu. Tällä tytöllä on huomenna firman pikkujoulut. Wish me luck ;)

puspus <3

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s