Halpaa lifestyle ruokaa!

Tein tänään löydön, kun lähdin kävelemään keskustan halki töistä kotiin. Kävelin Lönnrotinkatua pitkin ja näin pimeyden keskellä valoisan kaupan, jossa sisällä ahersi vanhempi nainen. Hänelle oli iso pussi proteiinijauhetta käsissään ja hänen takanaan olevilla hyllyillä näin vinon pinon samoja tuotteita. Huomasin, että jalkani olivat pysähtyneet ikkunan taakse silmät nauliintuneina myymälään. Kurkin sisälle lisää ja siinähän oli tosiaan luontaistuotekauppa edessäni. Miten en sitä ennen ollut huomannut? Tuttu katu ja vuosia olen siitä kulkenut. Uskaltauduin kävelemään sisään, sillä tahdoin heti nähdä onko tälläinen keskustan kauppa kallis ja millainen valikoima on omaan makuun. Hankintojakin on jo pidempään pitänyt tehdä, mutta on taas mukamas ollut niin kauhea kiire..

Tutkiskelin hetken hyllyjä ja huomasin heti, että hinnat ovat paljon halvempia kuin muissa liikkeissä, joissa yleensä käyn. Life, Ruohonjuuri ja Prisma ovat luottokauppojani ruokatarpeisiin. Tästä hinnoittelusta nainen mainitsikin ja sanoi olevansa halvin koko kaupungissa. Vau. Epäilin kyllä vielä vähän, mutta tutkailun jälkeen sain ihan oikeasti todeta, että niin se vain oli. Kaikissa oli halvempi hinta ja valikoimakin oli laaja. Tai siis on kai edelleen, tuskin ne sieltä illan aikana on kaikki tuotteet mihinkään kadonneet ;) hih..

Nainen jutteli liikkeessä mukavia ja kyseli kauheesti, että mitenkäs minä nyt olin kävellyt ohi liikkeen, se kun kuulema on ollut jo 12 vuotta siinä samalla paikalla. mitä?? Ihan Stokkan kulmalla tosiaan sijaitsee, eli ei ole pitkällä jos sattuu Helsingin keskustassa olemaan vierailulla. Ostinkin heti itselleni loppunutta hamppuproteeinia, Fruktoositabletteja vatsan hyvinvointiin, Detox teetä ja Guest Barin proteiinipatukan, jota on pitkään pitänyt päästä kokeilemaan. Muualla en tätä viimeisintä ole sattunut näkemään, joten oli kiva yllätys löytää se noinkin pienestä liikkeestä. Niin ja hei, vaikka se liike oli pieni, niin kyllä sinne sitä tavaraa mahtui. Joka paikka oli täynnä tavaraa ja nurkat ja kulmat käytetty hyväksi. Eipä ollut turhaa tilaa tai käytetty rahaa sisustuksiin, joka tottakai näkyykin matalemmissa hinnoissa. :) Good for us.

Onko täällä paljon hintatietoisia ostoksilla kävijöitä? Ostatteko ehkä netistä sen mukaan mitä tarjouksia löytyy vai tiedättekö ne parhaat kaupat, joista saa halvinta..? :)Hamppuproteiinia rahkan joukkoon.

Lempparitee Detox tee, joka maistuu iltaisin.. :)

Hinnoista vielä sen verran, että aluksi voi helposti ajatella, että eihän nää nyt ole niin halpoja, kun vaikka vaan euron on halvempi tuote (kookosöljy esimerkiksi 6 euroa, kun sama tuote on ruohonjuuressa 7,90)  Ajatteles kuitenkin, että jos ostat viisi eri tuotetta ja kaikissa on 1-5 euron hintaero, niin helposti säästä kymmenen euroa. Ja juuri niin taisin tehdä tänään itsekin. Laskin tuotteiden hintaeron normaalista ja säästöä tuli 7 euroa. Proteiinipatukan hintaa en muualla tiedä, mutta olihan se tuollakin yli kolme euroa. Kääk. Parasta oli kuitenkin, että rahat menevät yksityisyrittäjien pussiin, eivätkä ketjuliikkeen johdon mässäiltäväksi.. Niin, kaupan nimi on muuten NaturaZone, jos jotakuta kiinnostaa. Loistava palvelu ja halvat hinnat. Jäi hyvä mieli siellä käydessä, ehkäpä joku muukin innostuu kun vain minä :)

Maistoin muuten kotimatkalla sitä protskupatukkaa.. ja…ja…Aivan kauheaa! Anteeksi nyt kaikki te Guest Barin nimeen vannovat, mutta miullepa se ei ollut yhtään herkua. En pitänyt siitä yhtään. Olen kuullut siitä paljon kehuja ja itselleni ei kyllä mene kaaliin, että mikä siinä nyt on muka niin hyvää :D Näköjään ne protskupatukat ei oikein oo mun suuhuni sopivia, kun kaikki maistuvat aina pahalta. Tämä oli pikkasen liian kuminen ja makea samaan aikaan. Onko joku muu eri mieltä. Bobby Jean näitä onkin kyllä kehunut, mutta ilmeisesti tässä meidän maut eroaa ;) Olisin niin halunnut tykätä siitä mutta ei.. Voihan nakki.

Mitäs te olette mieltä? Mikä on paras protskupatukka? Täällä maistuu suussa parhaalta leaderin jogurttipäällysteinen ainoastaan, muut on vähän kuraa ja tekomakua. Omatekemät on huippuja, niitä pitää tehdä taas uusi versio kun olen saanut kulutettua ekan satsin loppuun. Pakkasessa vielä löytyy varastosta, kun eipä niitä paljon ehdi syödä.  Taisi tulla viime kerralla vuoden satsi kerralla :D tässä ohje niihin, jos joku tahtoo tehdä itse ja säästää vähän rahnaa ja hemmotella makunystyröitään siinä samassa.Hampunsiemeniä olikin jo kaapissa..Tänään on ollut lepopäivä. Siivoilin vähän kotona ja kirjoittelin höpöhöpö juttuja, joista tuli hyvä mieli. Venytellä olisi pitänyt, mutta se ei jotenkin sopinut aikatauluun. Enää ei taida jaksaa. Ehkä sitten huomenna ;) 


Nyt menen tekemään iltateetä kamomillasta, joka toivottavasti vähän rauhoittaa ja saan hyvin unta. Aamulla olisi tarkoitus mennä tekemään aamusali, kun on vasta myöhäinen töihin meno edessä. Taidanpa tehdä vielä vähän rahkaa iltapalaksi, että on energiaa aamulla treenailla kello seiskan aikaan. 


Onko siellä jollekkin tuttu tämä mun ”uusi” liikkeeni? Kuitenkin te siellä nauratte, että nytkö se sokea nainen sen vasta löysi… :D


puspus <3

9 vastausta artikkeliin “Halpaa lifestyle ruokaa!

 1. pitää maistaa tota teetä :) noi on niin parhaita kaikki, useimmiten juon minttua :)ja nooyyyy, mä tilasin just paketin noita patukoita jenkeistä asti! olin markkinoinnin uhri haha ja maksoin jopa kalliit postikulut :D no, ehkä on vielä pieni toivo että niistä tykkään. ja varmana syön kaikki vaikka pahaa oiskin, hintaa per patukka tuli kuitenkin 2,80 e :D ! paljon sulla makso yks patukka? :D

  Tykkää

  1. Minttu! Hei, sitä pitääkin etsiä.. en oo tainnu edes nähdä :) Ne on vähän turhan kaliita teetä, mutta tosi hyviä niin siksi tulee väillä ostettua. :)Ja siis saattaahan olla että sieki hullaannut niihin patukoihin :D Mulla nyt on vähän oma makuni, joten oon vähän kranttu joskus. Kerro sit oliko hyviä! Maksoin yhdestä patukasta siellä kaupassa 3,10. huuuuh.

   Tykkää

  2. Mä ite tykkäsin noista patukoista ihan älyttömästi! Ehkä vähiten siitä cinnamon rollista, mut muut aivan sairaan hyviä. Jännä ku makuja on niin erilaisia :) Tykkään kyl siitä Leaderin jugupäällysteisestä vanilja-mansikastakin.Minkä maun ite ostit?

   Tykkää

 2. Opiskelijan on pakko säästää. Mä valitsen aina halvinta ja -30% lihatkin on vakiokamaa :D Rahkankin suhteen oon joutunut joustamaan ja vaihdoin X-tran isoihin euron purkkeihin, kun 250g Valion pehmeä maksaa 80 senttiä… Mun lempi protskupatukka on Leaderin tuplasuklaa. Niistä uusista mauista ehdottomasti paras! <3 Se jogurttipäällysteinenkin on tosi hyvää, toinen suosikkini :) Kanelipulla oli täyttä paskaa, heti teki mieli aitoa korvapuustia sen jälkeen korvaamaan huono makuelämys!

  Tykkää

  1. Sitä tuplasuklaata en ookkaan maistanu Leadereista! Mut laksritsia oon.. huh. not good. Kanelipulla on syötävä, mutta ehkä mieluummin tosiaan ihan oikeen pullan sitä söis.. :DKaupassa kyllä valkkaan aina halvimpia juttuja monissa tuotteissa.. en ihan kaikissa, kun maku ratkaisee :)

   Tykkää

 3. Siis mitä ihmettä! Tilasin iHerbistä Guest Bar:n Chocolate Brownien ja se oli NÄÄÄÄÄIN hyvää! :D ja arvaa harmittiko kun tilasin vain yhden ja ajattelin, että jos nyt teen uuden tilauksen niin joudun odottelemaan sen kaksi viikkoa ennen kuin pääsen maistamaan sitä uudestaan. Ajattelin sitten, että ehkä parempi vain unohtaa se (ah niin ihana) makuelämys.Siis miten siitä ei muka voi tykätä? Nakki sentään :D

  Tykkää

  1. Hahah voi nakki! Mulla o omituinen maku.. Plus että enhän oo maistanut kun yhtä makua! Eli voipi olla että joku muu maku vois olla mullekkin hyvä :)

   Tykkää

 4. Kääks mä en yhtään tykkää tuon hamppuproden mausta :DD Mutta nuo clipperin teet on hyviä! Mä en taida olla kauhean hintatietoinen, meen vaan ja ostan kun on tarpeellista.. :D

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s