Maanantai MOI :)

Vähän erilainen urheilupäiväkirja tiedossa tällä kertaa. Tänään onpi maanantai, eli se päivä kun yleensä olen koonnut edellisen viikon sykkeilyt yhteen kasaan. Meinasin sanoa, että pieneen kasaan, mutta ei se niin pikkuinen olekaan. Onhan sitä ehtinyt taas tehdä vaikka ja mitä. Koottuna kuitenkin kaikki se hikoilu, jota olen viime viikolla innoissani keksinyt ja jaksanut tehdä.

Viikkoni mun: 

Maanantaina oli lepopäivä. Ei siis mitään muuta kun makoilua töiden jälkeen. Good for me.

Tiistaina kävin piloxing tunnilla leikkimässä tanssityttöä ja kylläpä se olikin kivaa. Nilkat ojentui kuten ennenkin ja kädet asettui heti ballerinamaisesti vierelleni. Ihanaa.

Keskiviikkona olin aamulla lenkillä, neljä kilometriä kropan herättelyä. Mahtava tapa aloittaa päivä. Illala tein salilla hauista ja ojentajaa. Päälle kävin vielä Sats Energy tunnilla, joka on sellainen hikipompputunti. Kunnolla pompinkin. Yritin tehdä tunnin keskisykkeillä, eli himmailla, mutta sehän ei onnistunut ollenkaan. Ei se koskaan onnistu.

Torstaina oli vuorossa taas salia ja tällä kertaa tein toistona ylävartaloa. Hartiat ja rinta vuorossa, kunnolla teinkin. Iho punoitti ja lihaksissa jomotti kunnolla. Voi sitä oloa. Lämmittelyn tein muuten crosstrainerilla ja loppuun juoksin vielä puolisen tuntia ulkona raikkaassa ilmassa. Ja kyllä uni maistui illalla.

Perjantaina menin suoraan töistä hutkimaan combatin tahtiin. Päälle vielä kunnon venyttelyt kotona telkkarin ääressä. Hikeä ja lisää hikeä tähän iltaan. Ihana lopetus työviikkoon.

Lauantaina menin vasta iltapäivästä salille. Kävin esittelemässä peilille naamavärkkiäni ja tehtiin sitten yhdessä selälle treeniä. Samassa myös kahvakuulailtiin vähäsen ja kyljet sai vatsalihastreenissä kyytiä. Loppuun juoksin 45 minuutin lenkin. Herkkua.

Sunnuntaina olin aika väsynyt, mutta oli pakko päästä testaamaan painoja pumppiin. Tunnin kipakka voimailu ja kotiin venyttelemään. Illalla venyttelin vielä tuplat ja kävin saunassa hikoilemassa. Luetaanhan sekin urheiluksi kun hiki valuu niin kauhealla vauhdilla? ;)Nam. raejuusto ja puuro on niin parasta!


Kylläpä saa puurosta herkullisen näköisiä kuvia… Not. Mutta sellaista tuli kuitenkin hetki sitten syötyä ja nyt jaksaa hyvin lounaaseen asti, joka onkin tänään jouluinen! Hih, mennään porukalla joululounaalle joten saapa nähdä josko tänään olis kunnon lounassapuskat ja valikoimaa varmaan pöydät notkuen. Jaksaako sitä tehdä töitä enää sen jälkeen?? ;)


Energistä viikon alkua teille sinne! :)

6 vastausta artikkeliin “Maanantai MOI :)

  1. mä en voi käsittää puuroraejuustojuttua :D kaikki muu erikoinen menee mutta toi ei miellytä mun makunystyröitä sitten yhtään :D

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s