Löytöjä Nike Storesta

Ehkä täällä on joku kiinnostunut näkemään mitä ostin eilen, kun lähdin heti aamusta kauhialla vauhdilla ostoksille Nikelle. Loppuunmyynti oli tiedossa ja haaveilin jo kauheasta kasasta kivoja treenivaatteita. Ajattelin alkuun, että voisin vähän tässä samalla kuvailla muutakin vaatevarastoani, mutta eihän tässä pimeydessä saa mitään kivoja kuvia otettua. Tyydyn ainoastaan paljastamaan eilisen saldon, joka jäi vähän köyhäksi, mutta kerrankin löysin juuri ne tärkeimmät joita olen oikeasti tarvinnut. Huomenna sitten parempi yritys valoisaan aikaan, kun saa vielä kameralla sellaisia kuvia, joissa jopa näkyykin jotain..

Niin ja hei, siellä Nikellä kyllä alet jatkuu pitkään vielä kun vuokrasoppari loppuu vasta parin viikon päästä. Kokoja ei kuitenkaan taida kovinkaan hyvin riittää, kun esimerkiksi pikkuisia kokoja ei ollut enää melkein yhtään jäljellä. Kannataa kuitenkin mennä kokeilemaan onneaan jos on tällä päin lähiaikoina, koska ilmeisesti ale prosentitkin siitä vielä vaan kasvaa.. 

Combattiin kunnon kenkulit.

Pitkät housut.

Ihana juoksutakki.
Olis niin kiva kun joku olis ollu kuvaamassa nämä vaatteet mun päälläni, niin näkisitte kaiken in real life. Tuo takki on esimerkiksi aivan ihana ja ostin sen sillä ajatuksella, että pääsen sitä nyt käyttämään lenkillä takin kanssa ja keväällä se menee kivasti pelkästään. Ihan mun lemppariväri ja hinnastakin sain tosi paljon pois.. 

Jumppailukenkiä oon kaivannut uusia jo pitkään. Teen kaiken yhdillä ja samoilla läpysköillä, joten pieni vaihtelu ei tee pahaa jaloille. Tahdoin sellaset, joissa olisi tosi hyvä pomppia ja vaimennukset olis kunnossa. Kaverimyyjä autto valinnassa ja saikin valkattua juuri mun jalkaani sopivat popot. Nytpä on juuri oikeenlaiset treenikengät hallussa enkä malta odottaa, että pääsen niitä heti huomenna kokeilemaan! 

Housut tuli matkaan vähän yllättäen, kun muistin, että oon kaivannut pitkiä housujajo pidemmän aikaa. En vielä oikein tiedä missä kaikessa niitä voin käyttää, mutta jos en muuta niin ainakin ne jalassa on kiva tepastella ulkona ja käydä vaikka kauppareissulla. ;) Salilla olen tottunut käymään caprimallissa, mutta saas nähdä lähteekö nämäkin ehkä silloin jalkaan. Halvalla lähti muuten nekin.

Paitoja olis ollut niin kiva saada kaappiin lisää, mutta ei auttanut itku markkinoilla, kun oli vaan S-kokoa jäljellä ja siitä isompaa. En viitinyt ruveta riehumaan vaan tyydyin kohtalooni, että joudun sitten olla ilman treenitoppeja. Eiköhän niitä aika kasa oo muutenkin, mutta eihän uudet koskaan oo pahitteeks.. Vois ainakin pestä pyykkiä  harvemmin ;)


Tiedättekö muuten mistä tunnistaa naisen, jolla ei taida olla elämää? No, kun laittaa pyykkejä kuivumaan ja jälleen kerran huomaa, että eihän näissä oo mitään muuta kun treenivaatteita läjäpäin ja lisää on täys koneellinen tulossa… ;) Okei, yhdet farkut oli eksynyt matkaan, ei nyt sentään liioitella ;) 


Nyt teetä kupillinen viereen ja pikkuhiljaa vois yrittää mennä nukkumatin maille. Kauniita unia jokaiselle!

puspus <3

2 vastausta artikkeliin “Löytöjä Nike Storesta

  1. Olisin itsekin halunnut ostaa nuo kengät mutta oma budjetti ei silloin antanut periksi :/ olisipahan olleet ainakin ilmavat :D ihana tuo takki!

    Tykkää

  2. Kivoja löytöjä oot tehnyt! :) Kyllä noista kaikki voisin kelpuuttaa omaankin kaappiini ;)Ja täällä muuten toinen nolife-nainen! Tai joku extra nolife, koska itseltänihän ei löydy sieltä pyykin seasta ensimmäistäkään paria farkkuja :D

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s