Vihdoin sain sykemittarini takaisin!

Heippaheii. Perjantai on täällä taas. Eihän sitä oikeastaan ehtinyt tällä kertaa edes odottaa, kun aika meni taas niin nopeasti! Mihin nää päivät oikein katoaa? :) Toivottavasti huomaan kohta, että ulkona on plus 20 astetta lämmin ja kesä… hihih.. vai joutuuko sitä nyt odottaa kuitenkin vähän pidempään? ;)

Hei, asiaakin mulla oli. Sain eilen Stadiumista takaisin sykemittarini, joka oli ollut huollossa vierailulla. Sillä oli pieni ongelma, että se ei suostunut kunnolla näyttämään sijaintiani ja paikan haku kesti noin kymmenen minuuttia. Niin, arvatkaa vaan onko kiva odotella pihalla kymmenen minuuttia, että pääsee lenkille :D Naapuritkin varmaan kattoo, että mitä toi dorka tuolla aina vaan seisoo.. Yleensä tein niin, että annoin sen olla mittaamatta ja katsoin vain sykkeet mittarista. Ongelma oli siinä, että hankin kalliin mittarin sen ominaisuuksien takia ja tosissani tahdoin myös mitata sitä matkaa. Aika yksinkertaista, eikö? Kun sykemittarini tuli nyt takaisin, niin eihän sitä vikaa ole korjattu, vaan arvatkaas mikä palaute Polarilta oli? Että sitä nyt vaan pitää ootella, että se paikantaa itsensä. Jaahas. Pitäisiköhän ottaa suora yhteys Polariin vai onko teillä jollain samoja kokemuksia? Ei se miusta ihan normaalia ole, että kestää niin kauan paikantaa itsensä vaan hetihän se pitäisi tapahtua. Siinähän menee ikä ja terveys odotella ;)

Jee, polar rc3 is back!

Rimpulanaiselle pikkunen vyö :D

Niin ja toinen pulmani on ollut liian suuri sykevyö, johon sainkin apua ihanalta lukijaltani Lindalta. Hän neuvoi minua, että pienempiäkin sykevöitä on olemassa ja oikeasti kuuluisi saada valita itselleen se parhaan kokoinen vyö. No, minulle Stadiumissa ojennettiin se suurin ja sanottiin, että tää nyt on tää standardi. Onneksi sain vihjeen Lindalta, koska nyt olen yhtä sopivaa vyötä rikkaampi, joka Polarilta lähetettiin myös eilen :) Nyt pääsen hyppimään ja pomppimaan kunnolla, eikä tarvitse koko ajan pitää vyöstä kiinni ja nostlla sitä. Se on ollut vähän hölmön tuntuista. Kiitos siis neuvonantajalleni <3 ;) Hih.

Meni muuten viikko tuohon huoltokäyntiin, vaikka peloteltiin kolmella viikolla… Parempi kerrankin näin päi! Yleensä kun nuo huollot tuppaa kestämään piiiikkasen pidempään kaikessa.

Mitäs teille on viikonloppu suunnitelmia? Täällä olis työpäivän jälkeen suunta combattiin ja siitä kotiin illanistujaisiin ja kynttilöitä pöydät täyteen niin saa fiiliksen päälle. On pimeydessä sekin hyvä puoli, että saa nauttia valoista ja tunnelmallisista illoista. Ja hei,iIhanaa kun on taas perjantai! :)

Mahtavaa viikonloppua jokaiselle siellä jossain missä ikinä sitä vietättekin. Nauttikaa! <3

puspus.

9 vastausta artikkeliin “Vihdoin sain sykemittarini takaisin!

 1. Hei, miten sait tuon omankokoisen sykevyön? En oo nähnyt missään kuin noita m-xxl kokoja, ja meinaa olla vähän iho, vaikka vetää kiristää sen tiukimpaan :/

  Tykkää

 2. Jee kiva! Sykemittari on kyllä niin hyvä lisä treeneissä :)Mulla olis tänään suunnitelmissa Attackia ja saleilua, vklp menee tuttuun tapaan jumppien parissa:)Kivan kuuloiset suunnitelmat sulla viikonlopuksi! Nauti!! :-)

  Tykkää

 3. Mulla on vaan hyviä kokemuksia polarilta. Yhessä vaiheessa mun mittari heitteli 0-200 välillä ihan randomisti, ja sit lähetin huoltoon, niin se olikin jo takaisin koti ovelle toimitettuna, ilman maksuja, ilman postikuluja viikossa! Ja viankin olivat saaneet korjattua, ja mukana oli kotihoito-ohjeet millä sitä vian tulemista voi estää :)

  Tykkää

  1. Hei tosi hyvä kuulla, nyt taidankin ihan itse olla sinne yhteydessä enkä vaan stadiumin kautta. Ehkä saa parempaa vastausta kun suoraan kyselee :)

   Tykkää

 4. Hei mahtavaa et sait sen sopivan kokoisen sykevyön! :) Mähän sanoin et kannattaa mennä kysymään siitä! :D Ja hyvä tietää sen onneksi edelleen saa kun vain pyytää, mä jo ajattelin et onks polarin käytäntö jotenki muuttunut täs muutamas vuodes. :)

  Tykkää

  1. heiii, sinuakin mun piti kiittää Kaisa!! nyt ihan harittaa sun nimen puutuminen tekstistä. ;) kiitos tuhannesti kuten j aikasemminkin kiitin ;) <3

   Tykkää

 5. Ojj mahtavaa, että nyt on sopiva!! :)) ja mikä kunnia päästä sun postaukseen! :)<3Outoa kyllä toi paikantamisen kestäminen…oon itekin miettinyt sen anturin ostamista, joka mittaa matkaa, mutta ei noi kymmenen minuutin pihaseisoskelut naapureiden ihmetykseksi välttämättä houkuttele :PKyllä mun mielestä voisit valittaa suoraan Polarille! Mukavaa vkloppua! :)

  Tykkää

  1. Meinasinkin joo valittaavähän suoraan sinne Polarille tai siis soittaa ja kysyä että voikohan tällen nyt tehdä mitään :) SIulle kans huippua viikonloppua!! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s