Kysymyksiä ja toiveita.

Pitkä aamu kahvin ja blogien parissa eikä kiire mihinkään. Yllättävää ettei ole ollut kiire, kun kahvinkeitin porisi jo kello kuusi. Mikäs siinä, onpahan taas aikaa puuhailla koko päivä. On tullut luettua blogieja tosiaan ja oman sivun päivittämistä tähän päivään sopivammaksi keksin myös ohjelmaksi. Muutin myös profiilini omalle nimelle, joka ehkä kuitenkin kuulostaa omaan korvaan paremmalta kun pelkkä blogger nimi, jota olen käyttänyt. Eikai se niin kamalaa enää ole jos joku tunnistaa nimeni ja näkee kirjoitteluni. Ehkä ne ei ole niin noloja juttuja ;) 

Pumppi on takana ja kohta on lähtö taas brunssille, josta on näköjään tullut sunnuntainen tapa. Onkin mahtavaa käydä ensin salilla hikoilemassa ja sitten istua pöydän ääreen ison lautasen kanssa, johon saa koota vaikka mitä herkkuja. Nälkä onkin jo hurja, kun join vain palauttavan juoman ja loput tilat vatsasta säästän brunssille. Suuntana mustikkamaalla sijaitseva Alia- ravintola, joka on tuttavuutena uusi. Mitäköhän hyvää tänään on tarjolla? :)Syömään! 


Olen saanut toiveita, että tekisin postauksen aiheella kysymykset, jossa te kaikki siellä saisitte kysellä mitä ikinä tahdotte minusta tietää. Joskus jo aikaisemmin lupasin tästä samaisesta aiheesta kirjoittaa, mutta eipä ole muistunut mieleen. Nyt kuitenkin toteutetaan homma, kun niin nätisti pyydettiin, jos vaikka edes kaksi ihmistä keksisi kysyä jotain. Oikeastaan mitä tahansa voi kysyä, en ole kovinkaan salaperäinen ihminen, vaikka tietenkin siltä näytän ;) Jos käy niin, ettei kysymyksiä satele rivikaupalla, niin täytyy sitten varmaan keksiä itse jotain tosi mahtavia uteluita itseltäni. Eli, jos tahdotte jotain järkeviä juttuja kirjoitettavaksi, niin suosittelen kysymään ihan itse ;) 

Ensi viikolla olen suunnitellut kirjoittavani tämän lisäksi urheilupäiväkirjaa, pohdintaa kehonkuvasta ja onnellisuudesta, ruokapäiväkirjaa ja tiedossa brunssi arviotakin ofkoors. Muitakin juttuja luultavasti tulee kirjoitettua hetken mielijohteesta, en ole kovinkaan suunnitelmallinen näiden tekstieni kanssa. Eiköhän siihen joukkoon siis mahtuisi yksi kysymyspostaus, jossa uteliaat saisi vastauksia mietteisiinsä. Itse kun ainakin olen yksi uteliaisuuden huippu, niin olisikin kiva tälläsiä kyssäri aiheisia kirjoituksia nähdä myös teiltä muilta. :) Jos nyt ei kysymyksiä tule mieleen, niin kertokaa edes, että mites on siellä sunnuntai sujunut? Onko levätty kunnolla? :) 


See you later alligator! 

puspus <3

11 vastausta artikkeliin “Kysymyksiä ja toiveita.

  1. Luetko paljon? Mikä on lempikirjasi? Mitä lehtiä luet?Harrastatko jotain muuta liikunnan lisäksi?Haluaisitko asua ulkomailla? Missä?Millä alalla työskentelet nyt?Jos sut näkee jossain, niin saako tulla moikkaamaan?

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s