Hoovereita ja muuta mukavaa.

Nainen salilla. Mikä mielikuva tästä lauseesta sinulle syntyy? Moni varmaan ajattelee tietävänsä, että mitä ne naiset siellä salilla tekee, ja varsinkin miehet usein vähättelee meidän puuhia. Moni luulee, että eihän ne siellä mitään tee ja ne naiset nyt vaan käy muutenkin niillä jumppatunneilla. Totta kyllä osin juu, mutta onhan meitä monia jotka ihan kunnolla on innostuneet siitä salilla käynnistä ihan kuin miehetkin voi olla. Tulokset ei kulje käsikädessä miesten kanssa, mutta yritys on luja. Stereotypia siis seis ja kunnia myös meille naikkosille, jotka käymme siellä salilla ähkimässä itseämme KippariKalleiksi.. En kyllä itse ihan niin lujaa ähki, kun ne miehet siellä usein huutaa toistoja tehdessään. Tänäänkin yksi mies huusi suoraa huutoa viimeisissä toistoissaan. Kertokaa mulle, sattuuko niitä miehiä ihan oikeasti niin paljoa? Hölmö kysymys tampio, tottakai sattuu! Itse en vaan osaa niin tiukoille vetää, että ihan huutaisin kipua. Ois mustakin kiva kiljua kivusta. Pöh.


Oli mulla ihan asiaakin tähän naisnäkökulmaan. Kohtasin nimittäin äsken syyn ennakkoluuloihin naisista salilla. Tai voisin sanoa, että todistin tilanteen, jossa nainen ei kyllä ihan ollut oikeassa lempipuuhassaan. Tämä nainen puhui puhelimessa kun menin lämmittelemään crossiin. Jutteli siinä niitä näitä, en kuunnellut mitä. Tämän jälkeen näin hänet seuraavaksi puhelimen kanssa taukopenkillä. No, kun sitten lopussa (hauis ja ojentatreenin jälkeen) menin vielä vatsoja tekemään, niin tämä nainen tuli viereeni. Samalla hänen puhelimensa soi ja hän sitten jutteli kaverilleen seuravat viisitoista minuuttia. Samalla yritti itten tehdä vaivalloisia vatsalihaksia, aika erikoisia sellaisia :D Ai että mulla oli hauskaa seuraila sen puuhaa. Siinä se vielä puhelimeen selitti, että juu, ei mulla tässä mikään paha paikka oo. Juorutaan vaan.. Hah. Sille ei oikeen tainnu treeni maistua. Vai oliko se lähtenyt kotoa pakoon, että pääsi tyttökavereiden kanssa hyvällä syyllä juoruamaan? ;)

Tuli vaan mieleen, että onko nykyään pakko tosiaan olla puhelimen ääressä aamusta iltaan ja vielä öisinkin? Osaatteko te jättää puhelimen pois treenin ajaksi ja olla edes sen tunnin- pari tavoittamattomissa? Pitääkö koko ajan olla soittoäänen soidessa saatavilla? 
Se siitä nais- ja puhelinjuttuloista, tässä teile hienoa kuvamateriaalia päivän hooveritreenistä.. ;)Well hello!

vatsa sissään! auts.Ja sitten te varmaan mietitte että milläs itse sitten otin nämä kuvat, jos kerran valitan muiden puhelimen käytöstä salilla??? Niin. Puhelimella tietenkin. Hähää. On tää kauheeta, kun pitää olla puhelin mukana koko ajan ja ihan vaan sen takia, että pitää päästä kuvailemaan omaa nassua. Se on vaan niin hirveen kivaa. Näitäkin kuvia kun otin, niin varmaan oli muilla salilla kävijöillä hauskaa, kun ne katteli mun puuhailua. :)

Kiva treenipäivä tänään ja huomenna tiedossa lepoa lihaksille. Aion mennä äipän luo mussuttamaan illaksi jotain hyvää ruokaa ja pidän itseni vakaasti vaaka-asennossa koko illan. .

Heippodei ja sii juu soon. 

puspus <3

8 vastausta artikkeliin “Hoovereita ja muuta mukavaa.

 1. Kyllä mun mielestä kans tuo stereotypia on osittain oikeutettu, mitä itse olen kattellut naisten touhailua salilla :D Muttei kuitenkaan täysin! ;)Söppäniä kuvia!! Voin vaan kuvitella minkä näköinen oot ollu salilla.. Kreisiiiii :D

  Tykkää

 2. Ihania kuvia! <3 :DIte yleensä jätän puhelimen kotiin kun lähden salille.Tuohon tarinaan voisi lisätä vielä ne ”treenaajat”, jotka tulevat salille vain lueskelemaan lehtiä.

  Tykkää

 3. Mäkin oon joutunut todistaa tota, kun joku on puhelimessa salilla ja tekee lähentäjiä ;D tai sitten kävelee juoksumatolla lehden kanssa, jep, tulee varmaan hyvä lämpö. Tai juttelee kaverin kans niin et toinen on lointontajis ja toinen lähentäjis ja vauhti on 150km/h niillä jaloilla kun vastusta ei varmaan juuri mitään :D

  Tykkää

 4. Haha, ihania kuvia ! :D<3 Mä en ota puhlaa edes mukaan salille muuta kuin jos itse ohjaan. Biisit on puhelimessa ja jos levy ei toimi niin voi siitä sit soittaa piisit. Muuten sen ottaminen mukaan ollenkaan on ihan turhaa :D

  Tykkää

 5. Hahaha! :D Ihan super hauskoja kuvia! :)Mutta joo, siis me ollaan kanssa puhuttu kotona siitä että pitäis ottaa noita puhelittomia hetkiä vähän enempi! Ja itse asiassa huomisesta alkaen pidetään aina perjantaisin pari tuntia kännykätöntä ja tietokoneetonta aikaa vaan kaksistaan. :)

  Tykkää

 6. Hei, ihmettelein samaa asiaa (stereotypianaistreenaajaa) tuossa taannoin blogissani. Ihmetys lähti siitä ku mua ihan avoimesti TUIJOTETTIIN kun hieman ähkin niiden viimisten toistojen kanssa. Tuijotus tapahtui crossarin ja fitnesslehden takaa, murr >:)Mun puhelinon aina äänettömällä. Voisko olla ärsyttävämpää ku soittoäänen pirinä kesken sarjan!

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s