Maanantait on niin kivoja.

Miten musta tuntuu, että tätä lausetta ei kuule ihan joka tädin suusta eikä ainakaan joka maanantai? Tuolla kun yksin hymyilee heti aamusta niin saa lähinnä vihaisia murahtelu vastaukseksi. Haukottelua, kiinni turvonneita silmiä ja väsyneitä lauseita, siinä tämän päivän saalis. Huomasin kyllä, että siinä keskipäivän aikaan alkoi ihmiset vähän olla hereillä ja joku jopa jutteli takaisinkin. Ei sillä että pulisisin väkisin kenelekkään, kyllä mä tyydyn juttelemaan maanantai aamusin ihan itekseni.. :D Harmi vaan, että siinä vaiheessa kun muut heräilee iltapäivästä, niin mun jutut on jo kerrottu loppuun ja on aika olla hiljaa. Pöh. ;)


Viitaten otsikkoon, voin siis paljastaa että maanantait on musta hirmu kivoja. Energiaa on kasattu varatoon ja on kiva alottaa uus viikko. Aamuistakin tykkään. Silloin on hereillä ja aivot toimii parhaiten, juttuakin riittää koko ajan kun on innostunut. Työssäkin huomaan saaneeni taas kauheasti uutta ideointia, kun on saanut latailla panoksia viikonlopun aikana. Onkai niitä huonojakin maanantaita, kun joskus ei ole levännyt kunnolla. Tai on levännyt jopa liikaa ja käynnistyminen on vähäsen vaikeaa, kun ei keskellä säkkipimeää talvea aivotkaan tajua nousta ylös. Sellaista se nyt vaan on seuraavat kuukaudet ja pitäiskin totutella mennä nukkumaan ajoissa. :)


Iltapalalla kanelia rahkan kanssa. jamiii.


Työpäivä takana, salillakin kävin alkuillasta tekemässä kivan treenin. Selkä sai kyytiä ja sen perään oli Combat. Tunnilla tehtii alkuun jostain antiikinajan sarjasta, olisko ollut 25, enkä oikein kyllä saanut siitä intoa pomppimiseeni. Voi johtua joko liian täyteen ahdetusta vatsasta, joka vähän hidasti hyvää meininkiä tai sitten se vieressä pomppiva kaksmetrinen mieskin saattoi häiritä keskittymistä. Tää kaveri on aina samalla tunnilla maanantaisin ja sen viereen ei ikinä pitäis mennä, kun se vetää kauhialla vauhdilla ja pomppii aina päälle. Tänään yks tyttö jäi alle ja varpaat ei kyllä varmasti tykänneet siitä ninjauskusta. Siinä sitten juoksentelin sitä miestä koko tunnin karkuun, kun en tahtonut samaa kohtaloa. Kyllä varmaan tuli kunnon tehotreeni tehtyä ainakin :)

Nyt makoilen tyytyväisenä sängyssä ja toivon että uni ilmestyis kuvioihin jo piankin. Kunnon unet, niin aamulla on kiva herätä. Okein ei se nyt niin kivaa oo kun on niin pimeää, mutta kyllä sitä ihan ilosena herää kun tietää mitä kaikkea kivaa on taas tiedossa. Töitä ja jumppaa..aika erikoisjänniä juttuja.. ;D


Kauniita unia tai oikein hyvää tiistai huomenta, jos mukavasti tätä lueskeletkin heti aamusta :)  


puspus. <3

Yksi vastaus artikkeliiin “Maanantait on niin kivoja.

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s