Onko tekemisen puutetta?

Jos on, niin tässäpä muutama kiva idea, joilla saadaan päivä mukavasti kulumaan. Oletko jo kokeillut näitä kaikkia? Jos olet, niin et varmasti ainakaan ole ehtinyt tehdä niitä saman päivän aikana. Nyt vaan kaikki kokeilemaan…

 • Täytä pesukone ja laita pesuainetta koneeseen. Pudota pesuaine purkki lattialle. Tämä kannattaa tehdä mahdollisimman korkealta, että jauhe leviää ihan joka paikkaan, saumoihin ja esimerkiksi kaapin alle. Nestemäinen pesuaine voisi toimia tässä myös tosi kivasti, onko jollain kokemusta sen käytöstä?
 • Jätä aamulla suoristusrauta seinään kiinni ja juokse bussipysäkiltä kotiin takaisin laittamaan se pois päältä. Mahdollisesti voisit myös samalla unohtaa kahvinkeittimen päälle ja muistaa sen vasta palatessa pysäkille. Huono vaikutus ajankäytölle on sillä, jos on moccamaster keitin kotona, joka sammuu itsekseen, eikä tarvitse mennä enää takaisin kotiin. Pöh.
 • Pudota raejuustopurkki lattialle, kun otat sitä jääkaapista. Jälleen parhaan tuloksen saa, kun tekee sen mahdollisimman korkealta. Sama toimii maitotölkin kanssa, joka saa kivan sotkun aikaan valuessaan lattialle., Jos pudotat sen liian matalalta, se ei räjähdä kunnolla ihan joka kohtaan seinää ja lattiaa. 
 • Mene ostamaan kahvia kaupasta ja tule kotiin ilman sitä. Mene takaisin kauppaan ja jos vaan muistat sen kahvin, niin palaa kotiin. Ajankuluksi voit tietenkin kerätä kaikkea turhaa korin täyteen. Parasta on sitten kotona huomata, että vaikka innoissasi hykertelet onnistuneesi kahvin ostossa, niin taas kerran vessapaperi unohtui ostoslistalta. Niin ja se maitokin muuten meni lattialle… Tässä vaiheessa kuluu mukavasti aikaa siihen, kun pohdit ensin jaksatko lähteä kauppaan, vai pärjäätkö ilman. Lopulta lähdet kuitenkin.
 • Aikaa saa kulumaan myös siihen, että pohdit itseäsi ja sitä, miten hannu hanhi on kyllä syntynyt paljon paremmat eväät repussa. Mene peiton alle ja mieti pitkään. Ehkä kohta on jo lauantai…


Että sellainen perjantai. Mitenkän olisko jollain muulla samanlaisia vinkkejä, että miten sitä aikaa saisi tuhlattua? Aika tylsää on ollut tänään. Oonhan siis ehtinyt jos 3 tuntia olla vapaalla töistä. Täytyy kyllä loppu illaksi keksiä vielä jotain.. :DDRentouttavaa perjantai-iltaa ihan jokaiselle siellä ja please, älkää olko samanlaisia tunareita kun minä ;)


puspus <3


ps.. parhain tapa kuluttaa turhaa aikaa on pudottaa täysi lautasellinen porkkanakeittoa keskellä valkoista mattoa ja vieläpä keskelle olohuonetta. Näinkin olen joskus keksinyt tehdä, joten koska ennakoin tämän päivän onnettomuusprosentin melko suureksi, en taida syödä ainkaan mitään kovin värikästä.. Enkä ainakaan lähellä valkoista mattoa ;)

10 vastausta artikkeliin “Onko tekemisen puutetta?

 1. Hyvä idea on kanssa tiputtaa kokonainen kananmunapaketti pitkin lattiaa ja kaappeja. Sitä on ihan hirveän kiva siivota ja aika menee kuin siivillä, kun se valuu paperien ja rätin alta vaan karkuun ja tarttuu kivasti kiinni joka paikkaan :D Suosittelen ensi kerralla kokeilemaan tuota jos on tekemisen puutetta ;)

  Tykkää

 2. parempi tuuri ens kerralla! muuten, ku treenaat salilla vissiin jonkun verran, ni joudut varmaan peseekki vaatteitas aika paljon? mitä pyykinpesuainetta käytät ? (:

  Tykkää

  1. :) itseasiassa just naureskelin pyykille, jossa oli treenivaatteita koneellinen ja lisäks yhdet farkut ja yks paita. :D Ei tida olla mulla elämää. heh. Ihan perus arielia käytän, merkillä ei niin väliä. Mutta en lisää mitään huuhteluaineita ym :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s