Paljastus ;)

Hellurrei ja hellät tunteet. Täällä makaa yksi ihmisraato sängynpohjalla, joka on aiiiivan poikki. Pitkä päivä ja tepastelua koroissa aamusta saakka, eli päkiät huutaa hallelujaa. Välillä voisi kai tajuta jättää ne kymmenen sentin korot kotiin koristeeksi, mutta eihän sitä nyt malta. Pitkänä on niin paljon kivempaa. Ainakin maistuu makoilu ilalla paremmin, kun on paikat jostain muustakin kipeänä kun treenistä :D Vaikka onhan sekin kyllä treeniä, että tuolla vetää koroissa koko päivän ja kävelee ympäriämpäri toimistoa, ei mikään ihan helppo rasti.


Toimistosta päästäänkin oikeaan aiheeseen, nimittäin paljastukseen jonka otsikossa lupailin. Hmm.. En ole kertonut aiemmin, koska olen tahtonut varmistua kaikesta ja sitten vasta mainita asiasta edes kaikille ystävilleni. Syy siihen miksi olen lomaillut viime viikkoina ja pystynyt treenaamaan aamusta iltaan on se, että irtisanoin itseni työstä jonka kuukausi sitten aloitin. Hups. Kyllä, luit oikein. En viihtynyt paikassa jossa olin ja huomasinkin jo nopeasti, että luonteelleni se työ ei sopinut ollenkaan. Olen niin menevä ja ilmeisesti myös liian puhelias, että tämä aikaisempi työ tuntui tekevän minusta liian sulkeutuneen. Yritin kuukauden sinnitellä ja opetella erilaiseksi, mutta eihän siitä tullut mitään ja oli pakko ilmoittaa, että lopetan. Luonne ei atanut periksi. Olenkin sitä mieltä, että työstä pitää myös nauttia ja olla kiinnostunut siitä mitä tekee. Näin en tuntenut tässä työssä, joten luovuttaminen oli pakollista. Onneksi kuitenkin luovutin, koska tämän viikon maanantaina aloitin uuden työn, jota minulle tarjottiin. Jesjesjes. Eikä mikä vaan työ, vaan asiakaspalvelun parissa oleva työtehtävä, johon sovin paremmin kuin hyvin. Tunnen päässeeni unelmatyöhöni ja juuri sellaiseen firmaan, jossa tiedän varmasti viihtyväni. Enpä enempää siitä mainitse tai hehkuta, mutta siis pankin tiskin takaa tuli lähdettyä karkuun ja nyt ollaan ihan muualla. Pankkitädin kireä nuttura on avattu ja tilalla on leveä hymy. I love my new job <3

Urheilun määrä tasoittuu taas, kun normaalityöarki jatkuu. Iltaisin ei jaksa aina mennä mihinkään, kun väsyneenä tulee töistä kotiin. Kuten tänään. Onneksi jaksoin mennä aamulenkille niin nyt voin hyvällä omallatunnolla maata loppuillan kirjan parissa kotona. Enkö voikin? :)


Työpäivän vaatetus.

Nyt katsomaan Kimmon uusin jakso netistä, joka jäi eilen kesken. Se on aivan huippusarja ja nauran usein ihan kippurassa. Kimmo kimozevich :D haha, jos et ole katsonut vielä yleltä tätä sarjaa, niin suosittelen! Kimmo on paras :D 


Ihanaa viikonlopun odottelua <3


puspus

18 vastausta artikkeliin “Paljastus ;)

 1. Ompa mukava kuulla! Niinhän se on, että melkein aina ne muutokset osottautuu oikeiksi ratkaisuiksi. :) Täälläkin on ollut tänään vaan chillauspäivä, kun koulua oli kaheksasta puoli viiteen.. Huomenna uudella innolla pumppiin :)

  Tykkää

  1. Niin, kaikki aina järjestyy. Sen kun muistais aina vaan sinä vaikeana hetkenä ;) Ja muistankos, että sulla oli tiedossa joku superpitkä pumppi huomenna? muistan miettineeni, että miten pumpiss voi pitää pitkän version? :) Tai sitten oon ehkä vaan ymmärtänyt sun kirjotuksia väärin.. :P

   Tykkää

  2. Ei oo pitkää versiota tulossa :D Challenge, eli se mikä peruskoulutuksessakin pidetään. Painojen lisäyksiä siis luvassa ;D

   Tykkää

 2. Tiedätkös, mä painelin samojen ongelmien kanssa viime keväänä. Uskalsin lähteä työpaikasta silläkin uhalla, ettei uutta ole tiedossa, mutta se kannatti täysin. Nyt olen paikassa, jossa todella viihdyn eikä se ole pakkopullaa :) kyllä sen tuntee, milloin asiat on huonosti. Rohkea veto sultakin, onnea :)

  Tykkää

  1. Kiitokiitos, tosiaan tunnen tehneeni oikean ratkasun. Hyvä kuulla että sullakin on valinnat mennyt oikeeseen, pitää tosiaan olla vaan rohkee ja välillä tehä ne vaikeetkin valinnat. :)Hyvä me ;)

   Tykkää

 3. Hei hienoa! :) Uskon todella, että teit oikean ratkaisun :) Täytyy sanoa, että ehdottoman rohkea veto! Eipä moni uskaltaisi jättää uutta työtään… Sitä täytyy kuitenkin ajatella sydämellä eikä millään muulla. Toivottavasti tämä uusi työ sopii sulle!

  Tykkää

 4. Todella mahtavaa, että oot kuunnellut itseäsi ja tehnyt päätöksen omien fiilistesi mukaan :) Ihmiset tekevät ihan liikaa kaikkea esimerkiksi pelkästä velvollisuudentunnosta tai miellyttämisenhalusta. Oot päätynyt varmasti oikeaan ratkaisuun! :)

  Tykkää

  1. Niin, moni ei ajattele mitä kaikkea se työ on ja kuinka paljon se omaan itseen vaikuttaa. Pitäisi kuunnella itseään ja tehdä sitä mikä sopii omalle mielelle parhaiten, eikä vain toiseten odotuksille.. :)

   Tykkää

 5. Rohkea veto, mutta varmasti hyvä ratkaisu! Itse tein saman viime kesäkuussa, enkä ole katunut kertaakaan. Kyllä sitä itse aistii aika nopeasti, jos jossain ympäristössä ei viihdy tai työstä pidä.Hyvä näin ;)

  Tykkää

  1. Jes, hyvä me! Vaikka sanotaan, ettei vaihtamalla parane, niin mä en kyllä allekirjoita sitä ;D hihi. Ja hei, olitkos se sinä joka siitä polarissta mua neuvoit?? Kiitos tositosi pljon, koska nyt oon tilannut pienemmän sykevyön ja se tulee ilmaseksi, koska kuuluu kuulema saada jos tarvitsee pienemmän. Kiitos siis sulle superisti!! =)

   Tykkää

 6. Kyllä työstä kuuluu nauttia ja joskus pitää tehdä rohkeitä päätöksiä. Itsekin irtisanoin itseni aikoinaan yli kuuden vuoden työsuhteesta, kun pidempään se oli ottanut enemmän kuin antanut. Ja hups – nyt sitä ollaan Saksassa. ;) Ja kohta tietty Skotlannissa.. Rohkeus kannattaa! Hyvä! :)

  Tykkää

  1. Huh, sullakin on siis menny hyvin vaikka noinkin radikaalin päätöksen teit. Mulle isoin riski oli keväällä kun irtisanoin kymmenen vuotta kestäneen sopparin, eli siis hyppäsin tyhjän päälle lomailemanaan. Uskoin kuitenkin että kaikki järjestyy ja pitihän sitä yks epäsopiva työpaikka katsoakin välissä. Nyt oon tosi onnellinen :)Onnea muuten skotlantiin.. aika jänskää;)

   Tykkää

  2. Tyhjän päälle mäkin silloin tosiaan itseni irtisanoin. Ja kyllä kannatti! Ei mennyt kun kuukausi niin olin työssä mistä tykkäsin ihan hirveästi. <3Ja kiitti, onki jänskää! ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s