Kuka sie oot?

Yhä enemmän on lukijoita ja joka päivä saan ilahduttavia kommenteja teiltä kirjoituksiini. Monien kanssa tunnen luoneeni jopa jonkinlaisen kaverisuhteen, sillä ajatukset ovat samanlaisia ja saan apua aina, kun jokin asia mietityttää. Kuten juuri eilen, kun pohdiskelin kamalaa uutta riippuvuuttani protskupatukoihin. Ihanaa huomata, että te siellä toisella puolen tosissanne tahdotte auttaa ja olettte juuri kuten minäkin, avuliaita, kiinnostuneita ja empaattisia ihmisiä. Kiitos siis että olette siellä. Huomaan kuitenkin, että täällä käy myös paljon muita, joiden kasvoja en näe, eikä käynnistä jää merkinnäksi kuin numero listaukseen. Olisikin kiva, jos saisin teistä kuulla vähän enemmänkin kuin numeronne listalla. 

Tahtoisitko esitellä itsesi ja kertoa miulle jotain? Miksi esimerkiksi luet sivujani tai tahtoisitko muuttaa tavassani kirjoittaa jotain? Niin ja kaikista mielenkiintoisinta olisi saada tietää jos kirjoitat omaa blogia, jota mahdollisesti voisin käyvä vähän vakoilemassa? ;)Tämä oli pyyntö tutustua uusiin ihmisiin ja vähän kurkata sinne kulissien taakse ja nähdä jos joku uskaltautuu ilmoittautua seuraajakseni. Tiedän, että kaikki eivät ole liittyneet lukijakseni, mutta silti satunnaisesti saattavat käydä sivuillani. Eikö? Itselläni on tapana katsoa päivittäin ne kaikista kiinnostavimmat blogit, joissa sisältö on lähinnä omaa mieltymystä ja joiden jutut ovat lähinnä omiani. Sitten kunnon ajalla, yleensä viikonloppuisin, luen läpi enemmän seuraamiani sivustoja joissa aiheet ovat laajempia. Luen siis myös treenihullujen bloggareiden lisäksi kirjoituksia myös erilaisista aiheista, kuten muodista ja kodin laitosta tai vaikka opiskelusta. Mielelläni avarran näkökulmiani ja luen juttuja, jotka eroavat omistani, jolloinka ymmärrän myös toisenlaista elämää paremmin. 
Miellläni luen muidenkin pohdintoja elämästä ja aivan kaikesta mitä voi tapahtua arjessa. Mikään aihe ei ole tylsä, eikä kenenkään kirjoitus voi olla vääränlaista. Kunhan olet oma itsesi ja sanat ovat sinulta, niin mielelläni luen lisää. Aivan varmasti.
Ja sitten päivän aiheeseen, eli listaapa vielä ne urheilut viime viikolta. Kymmenisen tuntia taisi taas tulla pakettiin, jos on Heiaheiaan uskominen. ( cr = crsstrainer )


Treenailut viikko 42:

Ma – Aamu: cr 25 min, sali rinta + pitkä vatsatreeni 45 min
         Ilta : powerstep 55 min + bodycombat 55 min, venyttelyt.

Ti – bodybalance 55 min, cr 40 min, core 30 min.

Ke – cr 25 min, sali: selkä, hartiat, olkapää + vatsat 1 h, 

To – cr 25 min, sali: hauis + ojentaja + kahvakuulatreeni 1 h

Pe – cr 45 min, vatsat ja pitkät venyttelyt 30 min

La – lepo

Su – lenkki JUOSTEN 9,5 km / 55 min, venyttelyt 


En muistanutkaan tätä ihanaa treenitoppia <3

Salille lähdössä :)


Vain yksi lepopäivä eksyi viime viikon listalle ja sekin oli messutyön parissa, eli eipä siinä paljoa jalkoja ainakaan lepuutettu. On jäänyt aika vähiin viime aikoina kahden päivän levot, mutta katsotaas jos tällä viikolla onnistuisin siinäkin ;) Tekisi voimille ihan hyvää ja lihaksetkin sais taas kasvuaikaa enemmän. Olin vaan niin innoissani koko viikon, että ei malttanu jäädä kotiin iltaisin ja aamullakin oli kivaa aikaa käydä tyhjällä salilla nyt kun sinnekkin olen itseni saanut. Tänäänkin meinasin suunnata rautojen pariin.. ;) 

Sunnuntain olisi pitänyt oikeastaan olla lepopäivä, mutta kävi vähän hassusti kun keksin idean mennä lenkille :D Huomasin jo perjantaina, että jalka alkaa olla kunnossa ja nyt pitäisi hyödyntää tämä asia, kun on tullut niin paljon vedettyä treeniä crosstrainerilla. Boriiiing.. Eihän sitä ideaa tietenkään voinut niin vaan uohtaa, vaan lähdin sitten pakkaseen lenkkeilemään heti kun oli aamiaiset syöty ja vata tankattu täyteen energiaa. Olipa ihana juosta pitkästä aikaa terveellä jalalla ja ilmakin oli niin raikas, että taitaa tulla tämän talven jutuksi lenkkeily. Ennenhän olen juossut eniten sisällä matolla talviaikaan, kun ei varsinkaan sitten ne -20 asteen pakkaset enää houkuttele hönkäilemään jäätyvää ilmaa. Aion kuitenkin nyt yrittää mahdollisimman pitkään pysyä ulkosalla. Parasta kuitenkin tällä hetkellä on, että jalka on taas kunnossa. I.h.a.n.a.a. 

Tänään tiedossa tosiaan sali. Rintaa ja hartia-treeniä tiedossa ja sitten illalla ainakin combat. Lempparituntini viikosta ja sopiva maanantaille ja viikon aloittamiseen kunnon vauhdilla.

Nyt jään innoisani odottelemaan että innostuuko kukaan esittäytymään tänne blogini puolelle. ;) Olenhan kuitenkin aika pelottava ihminen ja saattaisin vaikka muistaa nimesi, jos sen tuonne kommenteihin kirjoitat tai ehkä jopa eksyn sivuillesi.. hihi.

Ihanaa viikon alkua ja kaikki pipo/kaulaliina ostoksille! Siellä on kyyyyyylmä :)

puspus <3


14 vastausta artikkeliin “Kuka sie oot?

 1. Hyvä, että jalka on kunnossa! Iteki ajattelin tällä viikolla uskaltautua lenkille.. viime viikolla ois jo jalan puolesta voinu, mutta oli iltasin aina niin monta tuntia minne oli pakko päästä, että välillä piti vähä huilaillaki :DMistähän iteki sais motivaatioo käydä salille pumppailemassa lihaksia..

  Tykkää

  1. Juu, oon innoissani että vihdoin taas toimii normaalisti. Nyt en varmasti kyllä kävele sillä, ettei tuu uudestaan ;) Salimotivaation onkin vaikeempi juttu. mulla se tuli kai siitä tunteesta treenin jälkeen, kun saa lihakset ihan puhki ja kuumottaa joka paikkaa.. :) Se tuntuu niin hyvältä! Eli ei kun raivotreeniä vetämään ja jos se siitä lähtis?

   Tykkää

  1. Hmm.. tosta kellonajasta päätellen kun oot viestisi lähettänyt, niin olit Tiiun combatissa? Mie olin omenassa Markuksella, se on mun vakkari tunti maanantaisin :)) Ja siun blogia kurkinkin kyllä välillä tottakai. :)

   Tykkää

 2. Toivottavasti maltat pitää tällä viikolla sen toisenkin lepopäivän ;) Tiedän tunteen, mulla on sama ongelma. Rauta vaan vetää puoleensa.Kai mun on sitten esiteltävä itseni, kun kerran lukijoitunutkin olen! Nimi on Anni, oma blogi löytyy klikkaamalla tota nimimerkkiä. Anoreksian läpikäynyt, kuntosalilta uuden kipinän elämäänsä löytänyt 18-vuotias nuori nainen, jonka tavoitteena on kisata ensi vuonna raw-voimanostossa. Voima ajoi linnunluiden yli ja vei mukanaan, kirjaimellisesti <3

  Tykkää

  1. Nyt kun puhuit tosta toisesta lepopäivästä uudestaan, niin täytyy tosissaan yrittää.. on nimittäin liikaa tekemistä tälle viikolle että kattoo ehtiikö pitää vapaata ;)Ihana siun tarina, tai siis menneisyys ei tosiaan ole mikään ruusuinen ja kaunis muisto, mutta siis hienoa että oot löytäyt paremman tien. Tekee tosi hyvä mielen kuulla selviytymisestä kun tiedän miten rankka sairaus on kyseessä <3

   Tykkää

 3. Hei vaan! Olen Iiris ja joskus ”eksyin” lukemaan blogiasi, ja jäinkin sitten seuraamaan sitä monipuolisten juttujesi ja mielenkiintoisten ajatustesi takia. :) En ole aiemmin kommentoinut postauksiasi, mutta ajattelin nyt kohteliaasti esittäytyä, kun ihanasti taas lukijoitasi huomioit. Ja jutuissasi ei ole mitään valittamista, jatka omaan tyyliisi!En tiedä kiinnostaako sinua jutut joista kirjoittelen, mutta kun kerta kysyit niin osoitetta siis kehiin… :D Eli oma blogini löytyy täältä –> http://onceuponatime-iridium.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Kiva kun oot eksynyt ja tuli tosi hyvä mieli kuulla, että jutut on monipuolisia vaikka omasta mielestä aina sitä samaa ;) Ja siis tottakai kiinnostaa lukea juttuja myös siun blogista! Samoja aiheita meillä näköjään on kiinnostuksen kohteena.. ainakin sen verta mitä näin kun väähn kurkkasin.. =)

   Tykkää

 4. Hei Marinen! :) Jonkin aikaa oon seuraillut blogiasi ja nyt oli sitten hyvä syy esittäytyä :) Itse olen vasta hetken aikaa blogia kirjoitellut, mutta täältä löytyy minusta tietoa: sweatmore.blogspot.com.

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s