Täällä taas!

Jotain hassua tapahtui, kun viime aikojen tekstit katosivat sivuilta ja oma profiili ei koneella toiminut ollenkaan. Päivittämään en päässyt, ainakaan omalla koneellani, joten tyydyin pyörittelemään päätä ja odottamaan jos jotain tapahtuisi. Ei tapahtunut. No, eilen illalla huomasin, että täällähän näyttää taas normaalilta ja kaikki toimii kuten ennen. Pelästyin jo, etä oonkohan mennyt painelemaan jotain vääriä nappeja ja poistamaan tekstejäni epähuomiossa. Se ei kuitenkaan tuntunut mahdolliselta, vaan oletinkin syynä olevan jokin tekninen vika. Sehän se sitten taisi olla ja onneks kaikki selvisi ja pääsen taas päivittelemään turhia höpötyksiäni tänne :) Jee.

Hei, aivan huippua muuten huomata, että teitä lukijoita on seurailemassa jo 45!  Muutama taas ilmestynyt lisää sillä aikaa, kun olen ollut kadoksissa ja täytyy teille heti kertoa, etten vois ilosemmaksi tulla tästä huomiosta. Vaikea ymmärtää, että joku tosiaan lukee näitä omia hölinöitä ja hassuja juttuja, joissa ei aina ole järkeä ja joskus tuntuu, että jutut pyörii aina samoissa aiheissa. Hienoa siis, että ootte eksyneet munkin sivuilleni. Kommentoikaa aina kun siltä tuntuu ja laittakaa viestiä, niin pääsen näkemään, että minkälaisia ihmisiä täällä oikein käy. Ihan jokaisen sanat on kiinnostavia ja mielipiteillä ja näkökulmilla on merkitystä. Niin ja tervetuloa lukemaan =)

Töitä on ollu paljon ja vaikka arki alkaa olla aika rutiinia, niin silti tuntuu usein haastavalta lähteä töiden jälkeen treenailemaan. Kuten olen aikasemmin maininnut, niin aika paljon uutta ajateltavaa tuonut tämä uusi työ ja kun joka päivä joutuu käyttämään kaiken energiansa uuden oppimiseen, niin tuntuu, ettei ihan samalla tavalla jää energiaa siihen urheiluun. Eilenkin otin vapauden, että tein illalla (sateessa) vaan pienen piristävän kävelylenkin ja kotona venyttelin saunan jälkeen. Ajatuksena oli kunnon treeni-ilta, mutta päädyin kuitenkin lepuuttelemaan aivoja rankan päivän jälkeen ja parhaalta tuntuikin vain olla itsekseen ja nautiskella olosta ja arkisista puuhista. Ihana tunne perjantai-iltana, kun ei tarvitse mennä mihinkään ja saa rauhassa suunnitella lauantain menoja. Tein jopa pitkästä aikaa ruokaa illalla, nimittäin jauhelihakastiketta ja siihen täysjyväriisiä vihanneksilla. Harmi vaan, että viisaana sitten jätin ruoan jäähtymään pöydälle illaksi ja hups.. Siinähän se oli sitten vielä aamullakin. On siis vissiin ihan hyvä mulle tehdä niitä tuttuja ja turvallisia välipaloja ja salaattiruokia, jotka syön samantien, eikä tarvii kaapeissa säästellä mitään. Yöllinen lepo pöydällä ei nimittäin tee ruoalle varmaan kauhean hyvää, varsinkaan kun joukossa oli vielä kermaviiliä.. Roskiinhan se padasta lensi. Hyvä minä :D 


Töihin lähdössä… Aika mustaapuhuvaa tämä nykyinen tyyli :)


Mitäs tänään syötäisiin? Kävin jo aamulla tekemässä lenkin rantaan ja innoissani jatkoin muutaman kilometrin pidemmälle kun oli niin ihana ilma. Kahdeksan aikaan aamusta tuuli oli ihan jäätävä, mutta onneks paistaa taas aurinko, niin ei haitannut ollenkaan, että sormia vähän paleli. Sydän sai kivat tahdit pamppaillen heti aamuun ja kävely/hölkkälenkki sai kunnolla hereille. Kohta onkin siis varmaan taas nälkä kun vasta yksi aamiainen on syöty ja ennen kahden pumppi tuntia pitäisi nappailla jotain. Kaappi on täynnä raejuustoa ja rahkaa, muuta ei sitten oikein olekaan.. Matka jatkuu siis luultavasti kauppaan. Lenkille lähdössä ja oikein toppaliivi päälle, ettei ihan jäädy. :)

Tänään tällästä turhaa hölinää, kun piti heti tulla päivittämään, että hei älkääs unohtako mua, täällä mie oon vaikka en ole mitään aikoihin käynyt kirjoittamassa!! =)  Niin ja siitä toisen salijäsenyyden hankinnasta piti sanoa vielä sen verran, että tais jäädä pelkäksi ajatukseksi tällä kertaa. Kävin nimittäin kokeilemassa Motivuksella parikin tuntia ja en nyt voi sanoa, että olisin mitenkään kovin ihastunut. Tutuistuin tosin vasta Ruoholahden saliin ja bodyattaciin ja johonkin muuhun hömppään jonka nimeä en millään muista. Attac ei ollut yhtään sitä mitä odotin, vaan lähinnä hermostuin niihin käsien yhteen lyömisiin ja paikalla pomppimiseen yksitoikkoisilla liikkeillä.. Nimi ehkä kertoi vähän muuta, jonka takia luulin tuntia vauhdikkaammaksi. Sykkeetkin jäivät aika paljon alle combatin ja perus aerobikin. Tähän tietenkin voi olla syynä se, etten itse niin innostunut tunnista ja siksi en saanut parhaita tehoja irti, joten nyt te jotka nousitte vihaisena seisomaan kun haukuin lempparituntianne, niin miussa oli itsessäni varmasti vika! ;) En vain pitänyt tunnista, joten siksi en saanut sillä niin hyvää treeniä aikaan. Harmi. 

Taitaa siis Motivus jäädä, kun muutenhan siellä on aika samat tunnit kun satsilla (okei, kahvakuulaa meillä ei ole ) joten ehkä huono idea ottaa toinen kortti paikkaan, jossa vaihtelua ei kuitenkaan niin paljon olisi tarjolla. Yksi plussa täytyy Ruoholahden salista kuitenkin sanoa, nimittäin asiakaspalvelu! Okei, sähköpostiini ei vastattu jonka laitoin kyselläkseni tunneista, eikä siihen ole muuten vieläkään kukaan vastannut vaikka tästä on 2 viikkoa, siltikin kun kävin paikanpäällä niin molemmilla kerroilla vastaanotosta sain aivan täydellistä palvelua ja kaikesta kerrottiin tosi iloisena ja sain kattavat infot kaikesta. Satsilla en tosiaan voi sanoa asiakaspalvelusta samaa, vaan siellä yleensä vastaukseksi tulee, että ”en tiedä..” .. Oikeastaan aina. Joskus siitä oon aikoinaan sinne laittanut palautetta, mutta eine taida sen eteen tehdä mitään. Ehkä ne maksaa niin huonoa palkkaa niille tyttösille, jotka siellä yleensä on vastaanotossa töissä, niin niitä ei kiinnosta. En tiedä. Mutta ei nyt enempää näitä turhia valituksia, päätökseni kuitenkin on pitää tällä hetkellä se yksi salikortti. Sitten kun alkaa loppua lenkkeilyfiilis jäätävissä pakkasissa, niin otetaan asia uudelleen esille ja katsotaan josko sitten motivus toisi lisävalikoimaa tunteihin. Siellä niitä ainakin olisi myöhäiseen iltaan asti ja viikonloppuisinkin heti aamusta. 

Kiitos kaikille muuten vinkeistä salien suhteen! Aina on hyvä katsella vähän ympärilleen ja kurkkia, josko jossain saisi urheiluun uutta intoa ja vaihtelua rutiiniin. Niin ja oppii arvostamaan tietenkin niitä omia juttuja siellä omalla salilla, kun huomaa, että ”hei täällähän puuttuu tämä ja tämäkin tunti on omalla salilla parempi…” Ei se ruoho oo kuitenkaan aina virheenpää aidan toisella puolen, ainakaan joka kohdista.. ;)

Nyt lauantairuoan metsästykseen, eli kauppareissulle. Täytyyhän sitä joskus syödä jotain muutakin kun raejuustoa ja rahkaa. ;) Töissä tullut taas viikko syötyä tonnikalasalaattia, niin joskos joku muu ruoka eksyis ostoskoriin. Ehkä lohta? joojoo nam!

Mitäs siellä on ohjelmassa tänään, urheilua vaiko jotain ihan muuta? 

puspus <3

6 vastausta artikkeliin “Täällä taas!

 1. Kiva kuulla susta ”pitkästä” aikaa! <3 Mulla ainakin oli jo vähän ikävä sun höpöttelyjä :D Harmi, ettei se Motivus napannut! Tykkään kyllä vastaanoton porukasta, aina saa hyvää palvelua :) Mä en ite innostunut myöskään Attackista, vaikka ohjaajat onkin ihan jees. Jos vielä eksyt Motivukselle niin testaa Anna G:n tai Sannan kahvakuulaa! Muiden LesMillssien takia ei varmaan toista jäsenyyttä kannata ottaa, jos sulla kerta menee ne jo omalla salilla :) Täällä ollaan yhä liikuntakiellossa, mutta ajattelin nauttia kauniista säästä kävelemällä kauppaan ja takaisin! Ihanaa viikonloppua! :)

  Tykkää

  1. Eikä, onpas kiva kuulla että on joku huomannutkin mun poissaolon! =) Itekin käyny lukemassa muiden tekstejä, mutta kommentointikaan ei onnistunut, joten olin ihan ulkona kaikkien höpinöistä.. Onneks taas täällä ja takas blogin koukuttamana :) Kyllä mä varmaan satunaisesti saatan käydä Motivuksella, kun siellä on niin helppo käydä kertakorteillakin. Kahvakuula on ykkönen kun pääsen sinne ja pistän noi nimet ylös! Aina pitäskin kysyä suosituksia, koska yhdestä käynnistä voi saada tosi huonon kuvan jos eksyy ihan väärän ohajaajna tunneille.. kiitos vinkistä siis =)Eikös ookkin ihana ilma ja yritä nyt vähän päästä liikkumaan ulos vaikka et muuten saakaan urheilla. Piristää käydä tuolla kylmässä tuulessa :) Ihanaa viikonloppua sullekkin! =)

   Tykkää

 2. Miullakin Blogger jumi olikohan toissailtana. Onneksi se taisi ollakin vain joku hetkellinen häiriö..Mie ihmettelinkin, kun siusta ei ollut kuulunut muutamiin päiviin. Kiva, että oot taas kirjoittelemassa! :) Tsemppiä töiden ja treenien yhteensovittamiseen, ja muista mennä omaa oloasi kuunnellen :)

  Tykkää

  1. Noni, sitä on siis ollut muillakin. Varmaan jotain teknisiä juttuja… Ja kiva kun tosiaan joku huomaa poissaolon. Tietää että edes joku lueskelee ajatuskella juttuja;) Muistan kuunnella oloani..tänään teen juurikin niin=)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s