Ennätykset uusiksi Cooperissa!

Meinasinkin ihan unohtaa tiistain lenkkeilyni ja sen tuomat uudet ennätykset! Kerroinkin jo jokin aika sitten tehneeni cooper testin (tästä pääset lukemaan) , jossa sain matkaksi 2420 metriä. No, tiistai iltana tuli tosiaan käytyä lenkillä ja siinä samassa innostuin taas testaamaan omaan aikaani cooperin kanssa. En tiedä mistä ihmeestä revin sen kaiken energian, joka tuntui olevan mukana lenkillä, mutta jalat ne vaan liiteli eteenpäin ilman väsymyksen merkkiäkään. Ei ne jalat nyt oikeasti varmaan liitele mihinkään mutta siltä se tuntui :D

Viime kerran matka jäi vähän vaivaamaan, kun olisin kuvitellut voivani juosta paljonkin pidemmän matkan. Sitä kun ei kuitenkaan ole tullut levättyä ihan vaan pepullaan, vaan on noita lenkkejä kertynyt jo ”aika” monia kilometrejä viimeisten vuosien varrelle. En tiedä mitä mittauksia tuo mun Sports trackerini on kännykässä tehnyt, mutta ilmeisesti sen mittaukseen ei voi luottaa. Tai ainakin siltä näyttää näiden viimeisten mittausteni jälkeen. Menin nimittäin juoksemaan radalle, joka on kotini lähellä ja sopivasti juoksumatkan etäisyydellä. Matkalla kerkesin lämmitellä kroppani hölkällä ja paikanpäällä sitten aloin heti kiertää kenttää ympäri. Ja arvatkaapas mitä? Matkaksi tuon 12 minuutin aikana tuli noin 2700 metriä! Ei ole siis mittareihin uskominen, eikä ainakaan kännykän sellaisiin. Ilmeisesti nuo netistä ladatut ohjelmat eivät oikeasti pysy kunnolla satelliittien perässä ja siksi niinkin eri tulos. Olen kyllä kuullut ennenkin valitusta näistä ohjelmista, mutta jotenkin sitä on vaan jäänyt seuraamaan Sports trackerin tuloksia sokeana. Olenkin siis luultavasti aina aivan väärässä luulossa, kun seuraan omia matkojani ja aikaan. Pöh. Ei kai ole muita vaihtoehtoja kuin ostaa se sykemittari, jossa on gps mukana… Jesjesjes. :)

Mutta hei. Olen kyllä niin tyytyväinen tähän! Nyt kuulostaa jo omalta tulokselta, kun on sentään juostu jo niin pitkään ja saatu kuntoa kohoamaan muutamassa vuodessa melko hyvällekkin tasolle. Olisihan se kummallista, jos pystyn pomppia jumppatunneilla kauheita määriä tuskin hengästymättä ja janoten aina vaan lisää ja nyt sitten kun pitäisi juosta lenkkiä, jota sitäkin teen paljon, niin en muka pääsisi edes yli keskiverto juoksijan. Olisihan se vähän hassua…Tai sitten kuvittelen itsestäni liikoja :D

Hyvä että tein uuden kokeilun ja sain varmemman tuloksen, koska tuskinpa ne kentän mitat muuttuu mihinkään eri kierroksilla ;)  Paljon tyytyväisempi mieli ja oikeastaan ihan täydellinen tulos. Joskus sitten siitä on tavoite ylöspäin, vielä pidemmälle, mutta tämä riittää hyvin juuri nyt. :) Nyt hymyssä suin iltapalalle, jota vatsa jo odotteleekin kurnien. Hyvä ettei naapuriin asti kuulu murina ;)

Kivaakivaa torstai-iltaa ja viikonlopun odottelua! =) Olettekos testanneet cooperia pitkään aikaan? Nyt juoksemaan!

puspus <3


4 vastausta artikkeliin “Ennätykset uusiksi Cooperissa!

  1. Ihan mahtava tulos, jee! Kyllä tosta tuloksesta kelpaa ollakin tyytyväinen.:) Tän sun kirjotuksen luettuani muistin, että munkin oli tarkoitus kokeilla cooperia kesän jäljiltä taas uudestaan.:)

    Tykkää

  2. Vauvauvau, todella hieno tulos! Ja ihanasti tästä postauksesta välittyi tuo tyytyväisyydentunne :)Joskohan miekin saisin kohta aikaiseksi tuon Cooperin testata… Taitaa olla taas sellainen juttu, mikä on aivan liian yksinkertainen toteutettavaksi :D

    Tykkää

  3. Hyvä tulos, onnea! :) Pitäisi itsekin joskus käydä testaamassa tuo cooper ihan urheilukentällä. Sports tracker tosiaan saattaa heittää vähän, kun ei ne varmaan tunnista korkeuserojakaan kunnolla.

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s