Viikko 36

Listaa taas tiedossa ja muistelua viime viikosta. Muistelua siksi, että en tainnut yhtään treeniä kirjoittaa ylös, sillä sivut niinsanotusta urheilu/syömisvihostani ovat loppu. Laiskiainen ei ole käynyt kaupassa hakemassa uutta, ei siinä sen kummempaa selitystä. Katsotaan miten muistin käy.

Viikko 36:

Ma: Lenkki 8,2 km / 47 min, Pilates 55 min.

Ti: Kevyt hölkkälenkki 6 km + kävelyä 3 km / noin tunti, venyttelyt.

Ke: Crosstr. lämppä 15 min, Bodypump 55 min, Crosstr. 10 min.

To: Sali: selkää 20 min, Bodycombat 55 min, päivällä: kävelyä n. 4 km

Pe: Kävely n. 10 km / 1h 30 min, Yoga 55 min.

La: Aamulenkki 8,6 km / 50 min, päivällä sali: hauis+ vatsat 40 min, venyttelyt.

Su: Piloxing 55 min, salilla pyörimistä 30 min, Vipr 55 min, venyttelyt.


Tavoitteeni keveistä ensimmäisistä päivistä onnistui ja sainkin käytyä juuri sellaisilla tunneilla viikon aikana kun toivoin. Tiistai aamun Crosstraining jäi harmiksi pois, mutta onneksi sain sen korvattua muilla hyvillä treeneillä viikon aikana. Viikkoon mahtui kehonhallintaa vahvistavia tunteja, lihaskuntoa ja vielä kestävyystreeniäkin. Hienoa. Kokonaisvaltaista hyvää oloa ja liikunnasta nauttimista ollut koko viikko!

Lepopäivät jäivät vähiin, mutta onneksi tasapainotin harjoittelua rauhallisemmalla treenillä ja esimerkiksi kävelyllä. En vain malttanut olla urheilematta, kun tiesin että tällä viikolla alkaa työ ja ehkä vähenee mahdollisuudet päästä treenailemaan… :)

Eilen oli tarkoitus vielä viimeisenä tuntina päättää viikko Bodybalancella, mutta päädyimmekin ystäväni kanssa venyttelemään Viperin jälkeen ihan vaan keskenämme. Olin viikolla käynyt jo Pilateksessa ja joogassa, joten tuntui, että eiköhän näitä hengittelytunteja ollut nyt tähän viikkoon aivan liiaksi asti. ;) Yritin kyllä kovasti asennoitua niihinkin, mutta eipä se helppoa ollut.. Salilla ohjaajakin tsemppasi minua, kun näki että olen menossa Pilatekseen ja intoili uutta suuntaani rauhallisempaan treeniin.. Hypinköhän mä liikaa siellä salilla kun sekin oli niin innoissaan? :D


Pinterest.comRauhoittaviahan nuo tunnit kylläkin ovat ja varsinkin perjantain tunti oli ihana illalla, kun pääsi sen jälkeen saunaan rentoutuneena ja nauttimaan olostaan. En kuitenkaan voisi kuvitella käyväni viikossa aivan näin monella ns. hyvänolon tunnila, sillä minusta ei vain ole sellaiseen hengailuun jumppasalissa. Liikettä ja actionia kiitos! Ei mitään hengittelyä ja silmät kiinni kuvittelua. Tekemistä, todellista tekemistä minulle…. ;) Tiedän että pitäisi mennä kunnon Pilatekseen tai oikeaan jooga-kouluun, mutta en taida löytää tarpeeksi innostusta siihen. Niissä olisi oikeaoppiset tunnit ja saattaisin saada hieman paremat tehot liikkeistä aikaan. Hotjooga olisi esimerkiksi kiinnostaavaa. Saapi nähdä jos joskus eksyn testailemaan muualle…

Mitäs te muut pidätte salien Kehonhallinta tunneista, onko niistä mihinkään? 

Viime viikolla puhuin lihasmassan kasvatuksesta ja toiveestani sen kasvatuksessa, eli ensi viikolla kuviot menevätkin toivottavasti uusiksi. Ainakin ihan vähän, jos omaan tahtoon on uskominen ja luottaminen. Habaahabaa ja reidet kyykkytangon alle. Eikös niin? :)

Mutta nyt kun kello näyttääkin jo lähestyvän kahdeksaa, niin tämä innokas uusi pankkineiti pukee vaatteet päälle ja suuntaa uuteen työhön ja uusiin kuvioihin. Jännittävää ja niin kivaa, että en ehkä kohta enää kestä tätä innon määrää… Hih.. Varmasti tulee iso kasa tietoa ja uutta materiaalia, joten aivot on aika pakattuna tämän viikon jälkeen. 

Heippahei ja mahtavaa viikon alkua! 

puspus <3


Ps. aion kyllä jatkossakin käydä vähän hönkäilemässä vaikka pilateksessa.. Ehkä juuri sitä levoton mieleni välillä kaipaakin.. =)

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s