Apua kaivataan!

Heippaheii.. Täällä yksi apua kaipaava jumppahullu neitokainen, joka tahtoisi kovasti löytää hyvän  loistavan sykemittarin. Pitkään olen asiaa pohtinut ja nyt kun sain kaverilta sellaisen lainaan, niin onhan se mahtavaa saada seurata siitä sykkeitä ja niitä omia tasoja joilla tunneilla liikkuu. Sain viime viikon lastenhoitokeikasta niinsanotusti ylimääräistä rahaa (päätin, että jos teen sen keikan, niin tuhlaan ne rahat johonkin tosi kivaan ja hemmottelen itseäni :D) ja ajattelin että sykemittari olisi nyt loistava kohde!

Olisiko suosituksia minkälainen kannattaa ostaa ja esimerkiksi minkä merkkinen? Tahtoisin siis seurailla sykkeitä ja kulutusta, samalla laitteen ohjeistus treenin laadusta olisi hyödyllistä. Esimerkikse sellainen joka kertoo, jos on liikaa kovaa treeniä ja kaivataan kevyempää ym. Antakaas suosituksia omista laitteistanne, niin ehkäpä saan apua tähän hankintaan. :) 

Mitäs sanotte? :)

Nyt ruoanlaittoon ja lepäämään rankan työpäivän (ihanaa oli!!) ja treenin (vielä ihanampaa!!) jälkeen. Kulutus oli mittarin mukaan huima, joten täytyy tehdä iso iso annos ruokaa… Kaapissa olisi vielä näitä lihapullia joita ystäväni kanssa tein.. Nams, oikein fetaakin laitoin pullasiin mukaan :) 


Lihapullia ja salaatti. :)


Kivaakivaa iltaa! :)

7 vastausta artikkeliin “Apua kaivataan!

 1. Hankin viime viikolla Polarin FT60:n ja parina päivänä oon sitä nyt ehtiny testaileen ja ainakin alkutuntuma on tosi hyvä. Haluisin vaan koko ajan testailla sitä ja nähdä, mitä kaikkee se kertookaan.:D Toi mittari tekee kuntotestin ja halutessas kunto-ohjelman sen perusteella, mitä haluat saavuttaa (esim. maksimikunto tai painonpudotus). Lisäks se antaa palautetta treenien jälkeen ja ilmeisesti aina kerran viikossa kertoo, miten seuraavalla viikolla kandee taas treenata. Aattelin kirjotella uudesta ostoksestani enemmän tällä viikolla tonne mun blogin puolelle, mutta lyhykäisyydessään voin kyllä suositella tätä Polarin mallia!:)

  Tykkää

  1. Noniin, käyn lukemassa heti jos sulla ilmestyy arviointia. Voi olla että kärsimättömänä ostan jonkin mallin jo ennen sitä, mutta tee arvio. Olis kiinnostaa lukea! :)

   Tykkää

 2. Polarin sykemittarit on tosi hyviä, suosittelen! :) Löysin muuten sun blogin vasta äskettäin ja voin todeta jo nyt pienen selailun jälkeen että tätä blogia on tosi kiva lueskella!! Tosi paljon kiinnostavaa asiaa :)

  Tykkää

 3. Jeps, aika yksmielistähän täällä on näköjään, eli kuten itsekin jo vähän suunnittelin, niin Polarilla mennään… Jospa ihan tänään kävis heti ostamassa :) Kiitoksia vinkeistä!

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s